Nameštaj po meri za stan u Knez Danilovoj

Mlada porodica sa stanom u Knez Danilovoj ulici rešila je da svoj životni prostor osveži novim nameštajem po meri, za čiju su izradu odabrali nas.

Klijenti su želeli da stan dobije svetao nameštaj, koji će delovati besprekorno čisto i minimalistički. Zato je sve u beloj boji.

Našim nameštajem po meri opremili smo skoro sve prostorije u ovom stanu.

Kuhinja po meri

Kako je prostor predviđen za kuhinju prilično male površine, bio je pravi izazov u njega uklopiti sve potrebne elemente, tako da bude maksimalno iskorišćen i funkcionalan.

Kuhinja je rađena od medijapana bele boje u visokom sjaju, bez ručki, kako bi bio ispraćen strog minimalistički stil. Umesto pomoću ručki, vrata se otvaraju sistemom gera na ivici.

Radna ploča je San Remo Sand, sa diht lajsnom u istoj boji.

Iznad sudopere su gornji kuhinjski elementi koji se prostiru sve do plafona. Gornji elementi se otvaraju kombinacijom mehanizama za klasično otvaranje i podizača. U gornjoj zoni napravljena je maska, kako bi se završetak gornjih elemenata savršeno uklopio sa plafonom.

U pod godnjih elemenata ugrađena je LED traka, celom dužinom, dok se u donjoj zoni nalaze ugradna ploča, rerna i sudo mašina.

Umesto klasičnih kuhinjskih keramičkih pločica, prostor između gornjih i donjih kuhinjskih elemenata obložen je belim kaljenim staklom.

Vrata

Za ovaj stan napravili smo i bela sobna vrata sa staklom. Peskirano staklo koje se nalazi na vratima je u ramu od belog medijapana.

Način otvaranja je isti kao i na kuhinjskim elementima, po sistemu gera na ivici koji se prostire od poda do sredine vrata. Pervajzi su odrađeni ravno, sa upuštanjem.

Veliki plakar po meri koji se prostire celom dužinom zida je od medijapana bele boje u visokom sjaju. Ručke su potpuno iste kao i na sobnim pregradnim vratima, ger na ivici od poda do sredine plakara.

Unutrašnji raspored plakara napravljen je u dogovoru sa klijentima.

U gornjoj zoni plakara napravljena je maska, radi uklapanja sa plafonom.

Komoda – cipelarnik kod ulaznih vrata takođe je od medijapana bele boje i visokog sjaja. U gornjem delu komode su dve fioke, dok su ispod njih vratanca. Komoda može da služi i za sedenje prilikom obuvanja.

Kupatilski nameštaj

Kupatilski element napravili smo prema lavabou koji je već bio postavljen u kupatilo.

Ispod lavaboa usečena je maska u odnosu na lavabo, dok su ispod nje vratanca od medijapana. Nema nogara, već je element konzolno okačen na zid.

Za potrebe kupatila, po meri smo napravili i ankerisali police na zid, iznad mašine za pranje veša. Police su u istoj boji kao i element ispod lavaboa.

Dečija soba

Klizni plakar u dečijoj sobi ima dvoja vrata – jedna u ogledalu i druga u medijapanu.

Unutrašnji raspored urađen je u dogovoru sa klijentima, prema njihovoj želji.

Ručke su postavljene po izboru klijenata.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference