Nameštaj po meri za kuhinju i dnevnu sobu u Vojvode Stepe

Klijenti, poreklom iz Pirota, odlučili su da za njihov stan napravimo kuhinju po meri i elemente dnevne sobe.

Videli su u našim referencama kuhinju u Alpha City-ju na Zvezdari, pa su želeli da u potpunosti ispratimo stil koji smo primenili u ovom stanu.

Kuhinja po meri

Raspoloživi kuhinjski prostor bio je veoma mali, pa je bilo prilično zahtevno uklopiti kuhinjske elemente tako da ostane dovoljno prostora za boravak u kuhinji.

Kuhinja je rađena od medijapana bele boje.

Između frižidera i sudopere su dve duboke fioke. Ugradna mašina za pranje posuđa sakrivena je iza vratanaca. Do mašine nalazi se šporet.

Prekoputa šporeta je vitrina za posuđe, u pomalo rustičnom stilu. Donji delovi vitrine su u obliku polica, sakrivenih iza dvoja vrata. Iznad njih su fioke za escajg. Gornja vrata vitrine su od stakla, a u istom stilu ispraćena su i središnja vrata gornjih kuhinjskih elemenata.

Ručke korišćene na vitrini i na ostalim elementima ove kuhinje po meri su drvene, model odabran u našoj maloprodaji i naknadno su farbane u belu boju.

Za kuhinju smo napravili i kuhinjski sto, koji može da izvlači putem mehanizma, po potrebi. Kada se ploče razvuku, dodatni deo obezbeđuje još 35cm iskoristive površine. Klijenti su kupili drvene stolice, koje smo mi prefarbali identičnu belu boju, kako bi se sve savršeno uklopilo.

Iznad trpezarijskog stola postavljena je polica sa interesantnim držačima, sve farbano u belu boju.

Domaćica je kreativna, ručno pravi veoma interesantne lutkice, koje se mogu videti svuda po stanu, a voli pirotske šare, ćilime i ukrase, tako da je, pored bele, u enterijeru uočljiva i crvena boja koja se odlično uklapa.

Dnevna soba

Klub sto za dnevnu sobu je rađen u istom stilu kao i trpezarijski, sa drvenim tokarenim nogarima.

Gornja ploča je od medijapana debljine 4 cm. Sve je farbano u belu boju.

TV komoda je u istom stilu kao i vitrina za posuđe u kuhinji. U donjem delu su četvoro vrata, iza kojih su police, dok su iznad njih tri fioke, od kojih je srednja najduža.

U gornjem delu su staklena vrata u kombinaciji sa policama u sredini, iznad kojih je ispraćena gornja maska kao i na vitrini u kuhinji.

Ručke su drvene, farbane u belu boju.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference