Kuhinja po meri u novom naselju Paunov Breg

Klijent sa Banjice koji ima stan u naselju Paunov breg javio nam se sa idejom da za njega napravimo kuhinju po meri.

Cela kuhinja je od univera, s tim što su različiti dezeni korišćeni za gornje i donje kuhinjske elemente.

Frontovi donjih elemenata su od univera u dezenu bagrema, a elementi su skladno raspoređeni na one sa klasičnim vratima, kao i na fioke. Svi donji kuhinjski elementi imaju ručke koje je klijent sam odabrao iz naše ponude.

Sa desne strane donjeg dela kuhinjskih elemenata, u malom prostoru pored ugradne rerne, nalazi se mrežna fioka sa posebno odabranom ručkom.

Radna ploča je u dezenu bagrema, dok je sudopera proizvođača Rodi Okio Line 80b.

Frižider je ugradni.

Gornja zona kuhinjskih elemenata izrađena je od univera Fundermax sjajne bele boje. Gornji elementi su kombinacija klasičnih zatvorenih vrata iza kojih se nalaze police, i otvorenih polica.

U jednom delu poda gornjih elemenata ugrađena je LED rasveta, dok je u krajnjem levom uglu gornjih elemenata, iza otvorenih polica, postavljena obloga na zidu od univera dezena bagrema, kako bi se sve estetski uklopilo u skladnu celinu (isti je slučaj sa otvorenim policama u krajnjem desnom uglu, do aspiratora).

Iznad ugradne ploče se u gornjem delu nalazi aspirator, koji je skriven još jednim zatvorenim elementom.

Gornji kuhinjski elementi nemaju ručke.

Sa krajnje desne strane kuhinje nalazi se jedan visoki element, koji se prostire od poda do plafona i podeljen je na dva dela – jedan sa zatvorenim i jedan sa otvorenim policama. Element je u istom dezenu bagrema kao i donji kuhinjski elementi. Ovaj visoki element, osim za odlaganje kuhinjskih potrepština sa unutrašnje strane kuhinje, služi i da vizuelno odvoji kuhinjski prostor od ostatka stana.

Između gornjih i donjih kuhinjskih elemenata, umesto klasičnih keramičkih pločica, postavljeno je kaljeno staklo u kontrastnoj boji koju je odabrao sam klijent.

Za potrebe kuhinje izrađen je i pult od univera dezena bagrema, koji je pomerljiv (može se po potrebi premestiti u drugu prostoriju).

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference