Nameštaj po meri za ceo stan u Jurija Gagarina na NBG

Izgleda da nas Novobeograđani baš vole. :-)

Još jedan stan na Novom Beogradu, u ulici Jurija Gagarina, po želji naših klijenata, vlasnika stana, opremili smo našim nameštajem po meri.

Kuhinja po meri

Kuhinja po meri rađena je od belog medijapana. Zahtev klijenata je bio da kuhinja ne ide do plafona, već da bude malo niža.

Sokla je aluminijumska i slaže se uz kuhinjske ručke, a na celoj kuhinji ugrađeni su Blum-ovi okovi. U gornjoj zoni kuhinjskih elemenata ugrađeni su i Blum-ovi podizači.

Radna ploča je u dezenu koji se slaže sa kuhinjskim podnim pločicama. Sudopera je Alveus.

Gledajući sa desna na levo, u donjoj zoni do dubokih fioka, nalazi se mrežna fioka za flaše. Do mrežne fioke je ugradna mašina za pranje posuđa, kao i element gde je smeštena sudopera. Ispod grejne ploče nalazi se kuhinjski element sa dvoja identičnih vrata. Iznad grejne ploče – šporeta je ugradni aspirator.

Pekoputa sudopere u donjem delu nalaze se fioke,iznad kojih se prostire gornji element, dok se odmah do fioka nalazi visoki kuhinjski element sa ugradnom rernom i džambo šinom. Do džambo šine je samostalni frižider, a sa njegove leve strane je stranica od medijapana koja ide do plafona, čija je uloga da sakrije frižider sa strane. Iznad frižidera smešten je duboki element.

U gornjoj zoni nalaze se i kuhinjski elementi sa peskiranim staklom u ramu od medijapana, koji malo razbjaju monotoniju.

Sva vrata na kuhinji otvaraju se pomoću šarki sa ugrađenim usporivačima, osim elemenata sa peskiranim staklom koji se otvaraju pomoću podizača.

Hodnici

Za potrebe sobnog hodnika, po želji naših kljenata, napravili smo klizni plakar od univera, sa provučenom središnjom linijom od materijala bež boje visokog sjaja.

Klizna šina ovog plakara je Raumplus.

Odmah do kliznog plakara nalazi se i jedan klasični plakar na koji je lepljeno ogledalo.

U drugom (ulaznom) hodniku smešten je jedan element od univera, koji se sastoji od gornjih zatvorenih ormarića i jedne pune ploče ispod njih, sa lepljenom poličicom i ogledalom.

U donjoj zoni ovog elementa su poličice za odlaganje obuće. U sklopu elementa nalazi se i jedan plakar, sa prostorom za kačenje jakni.

Nameštaj po meri za spavaću sobu je od univera.

U spavaćoj sobi smešten je bračni krevet, sa mehanizmom za podizanje dušeka. Umesto klasičnog uzglavlja napravili smo sanduk za odlaganje posteljine.

Iznad sanduka za posteljinu nalazi se jedna polica, ankerisana na zid, kao i most-plakar, to jest ormarići.

Desno od kreveta je plakar po meri standardne dubine, koji se proteže skroz do plafona, dok se levo od kreveta nalaze otvorene police sa duplim ramovima. Iza otvorenih polica postavljena su puna leđa od univera.

Iznad polica je još jedan ormarić sa vratima.

Dnevna soba

Nameštaj po meri za dnevnu sobu takođe je napravljen od univera, u istom dezenu.

Sa leve strane TV komode na zid su ankerisane „zmijice” police, dok su sa desne strane klasične police, bez stranica. Sve police su nestandardne, duple debljine.

TV komoda zakošena je sa jedne strane, a u njenoj donjoj zoni se nalaze dve fioke sa tip-on sistemom otvaranja, u beloj boji.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference