Nameštaj po meri za ceo stan u kompleksu Park 11 na Novom Beogradu

Kuhinja po meri

Kuhinja je izrađena od farbanog medijapana u grafit boji, mat obrade. Frontovi donjih elemenata su pravljeni u vidu ramova sa ispunom od medijapana, a gornji u kombinaciji medijapana i providnog stakla.

Radna ploča je standardna, drvenog dezena. Na radnoj ploči je postavljena ugradna utičnica, kako bi se po potrebi uključivali kuhinjski aparati.

Na donje kuhinjske elemente se nastavlja ostrvo, koje deli kuhinjski prostor od trpezarije, a koje je iskorišćeno za velike fioke i ugaonu mrežu. U elementima sa staklenim vratima, kao i u podu gornjih elemenata, nalazi se led traka u ukopavajućoj kanalici.

Sudopera je granitna Blanco (model Naya 6), a boja sivog granita je uklopljena sa bojom kuhinje. Na gornjim ormarićima je celom dužinom postavljena profilisana granc ploča.

Svi okovi su BLUM-ovi sa usporivačima.

Plakari u dečijoj sobi

Korpusi i frontovi ovog plakara su rađeni od univera. Front je od univera EGGER, u kašmir sivoj nijansi. Ono što ga razlikuje od klasičnih plakara su ručke, napravljene od drveta hrasta, celom dužinom fronta. Ručke su obrađene tako da imaju profil za otvaranje vrata.

Unutrašnji raspored plakara je napravljen u dogovoru sa klijentima, a iznad fioka se nalaze otvorene police za knjige. Svi okovi su BLUM-ovi sa usporivačima.

Plakari u spavaćoj sobi, pored ulaznih vrata i cipelarnik

Razlika između ova tri plakara su dimenzije i unutrašnji raspored. Frontovi su rađeni po istom principu, tj od univera EGGER, bele boje, sa drvenom ručkom od hrasta. Kao i u plakaru u dečijoj sobi, drvena ručka je obrađena radi lakšeg otvaranja vrata.

Isti slučaj je i kod cipelarnika sa čivilukom. Karakteristično za ovaj deo, je dubina od ukupno samo 20cm, jer je prostor toliko dozvoljavao. Cipelarnik je sa mehanizmom ‘lepeza’, predviđenim za tu dubinu.

Ploča za čiviluk je izrađena od univera, čiji dezen se lepo uklopio sa ručkama od punog drveta. Svi okovi su, pogađate, BLUM-ovi sa usporivačima :-)

Garderober

U ovoj prostoriji, smešteni su ugaoni plakari sa čivilukom na zidu. Svi korpusi su urađeni od univera, drvenog dezena.

Frontovi su od medijapana, u crnoj mat boji, ramovi sa ispunom od dim stakla. Unutra se nalaze fioke, garderobne šipke, kao i police.

Ploča na zidu je od univera, u istom dezenu kao i korpus plakara, sa crnim kukama, izabranim u našoj prodavnici. Okovi – BLUM sa usporivačima.

TV komoda

TV komoda se sastoji iz tri dela. Središnji deo je komoda sa fiokama, a levo i desno od nje su elementi sa kliznim vratima.

Sve je urađeno od farbanog medijapana, grafit sive boje, iste kao i u kuhinji. Gornja klizna vrata su od ramova sa ispunom od providnog stakla, a donja sa ispunom od medijapana. Korpus sa staklenim vratima je urađen od belog medijapana, a LED traka je postavljena celom dužinom svake police. Ručke su ukopavajuće.

Sokla i granc TV komode su profilisani. Klizači za fioke su BLUM sa usporivačima.

Tri kupatila

Nameštaj za sva tri kupatila je urađen od farbanog i furniranog medijapana. Elementi ispod lavaboa imaju ugradne korpe za veš, a gornja ploča je od COMPACT ploče, bele boje. Postavljeni su konzolno na zid.

Svi frontovi imaju obrađen kant celom dužinom, radi otvaranja.

U dva kupatila je urađen ormarić sa ogledalom i rasvetom u granc ploči, dok je u trećem zahtev bio da se postavi ogledalo iza koga je ugrađena LED traka.

U svakom kupatilu su napravljeni ormarići sa vratima i otvorenim policama u udubljenju na zidu. Okovi – BLUM sa usporivačima.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference