Nameštaj po meri za ceo stan u Square 43 na NBG

Kuhinja po meri

Kuhinja je izrađena u kombinaciji univera i farbanog medijapana.

Na zidu na kome se nalaze ugradni šporet i aspirator, bilo je potrebno sakriti rupu za crevo od aspiratora, a koja je postavljena tako da su gornji elementi morali da budu na većoj dubini od standardne. To smo rešili tako što smo, na tom mestu, postavili gornje elemente u dva nivoa.

Gornji nivo je dublji i izradjen je od univera u drvenom dezenu, a pod smo iskoristi za ugradnju dve led sijalice. Donji nivo je od farbanog medijapana, kao i svi ostali frontovi na kuhinji. Celom dužinom gornjih elemenata je ugrađena led traka u ukopavajućoj aluminijumskoj kanalici. Širinu svih donjih elemenata prate gornji elementi, a iznad mrežne fioke, se nalaze i otvorene police.

Radna ploča je u drvenom dezenu, istom kao i univer. Ručke su po izboru klijenta iz našeg asortimana. Pult je postavljen tako da vizuelno odvoji kuhinju od trpezarije.

Sa spoljne strane pulta su smeštene police za vino, a sa unutrašnje strane su smešteni otvoreni i zatvoreni elementi, kako bi se prostor maksimalno izkoristio. Iznad pulta se nalaze police od univera u istom dezenu.

Biblioteka

Ova ugaona biblioteka je izrađena u istoj kombinaciji materijala, kao i kuhinja.

Zahtev je bio da se kombinuju otvorene police sa zatvorenim delovima. Leđa su takođe od univera, a sve vertikale su  izrađene od duplog univera, debljine 36mm.

TV komoda

TV komoda je napravljena po uzoru na komodu koju su klijenti videli u jednom katalogu inostranog proizvođača.

Pravljena u kombinaciji furniranog medijapana hrasta i farbanog medijapana, dok je gornja ploča izrađena od quarca. Furnir hrasta je bajcovan po uzorku univera. Gornje male fioke se otvaraju sistemom TIP ON, a donje veće fioke, sa donje strane imaju profil na ivici, uz pomoć koga se otvaraju. Nogari komode su rađeni po meri, od prohroma.

Plakar u hodniku

Izrađen u kombinaciji univera i farbanog medijapana, a dezeni su isti kao i u kuhinji.

Kuke za čiviluk su izabrane iz našeg asortimana, a ručke napravljene od drveta hrasta i bajcovane po uzorku univera.

Klizni plakar u spavaćoj sobi

Unutrašnji raspored plakara je napravljen po zahtevu klijenta. Klizna vrata su u kombinaciji ogledala, stakla sa folijom i univera u izabranom dezenu.

Kupatilo po meri

Element ispod lavaboa je napravljen od farbanog medijapana, sa gornjom pločom od Kompakta.

Iznad lavaboa je postavljeno ogledalo sa ormarićem i rasvetom.

Ručke i nogari su po izboru klijenta.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference