Kuhinja po meri za stan u Stepi

Neobična mala kuhinja

Klijenti su nam se javili sa idejom da prostor koji je predviđen za kuhinju popunimo praktičnim i modernim kuhinjskim elementima, napravljenim po meri.

Zahtev  je bio da sve bude u beloj boji, sa ponegde provučenim dezenom drveta.

Gornji elementi su u bež – srebrnom dezenu medijapana, a donji od univera u odabranom drvenom dezenu. Ispod gornjih kuhinjskih elemenata ugrađena je LED rasveta.

Na kuhinji su izbegnute ručke, a za otvaranje su korišćeni aluminijumski profili za donje i sistem gera na ivici za gornje elemente.

Kuhinjska ploča je Compact u beloj boji, sa belim jezgrom. Sudopera je podgradna (fiksirana odozdo). Na Compact radnoj površini nalazi se i ugradna šporet – ploča.

Mašina za pranje posuđa je ugradna.

Visoki element koji se izdvaja urađen je u dubini kao donji elementi, a kako bi se sve to ispratilo i dezenom on je napravljen od materijala kao i donji elementi, iako se proteže sve do visine gornjih. U tom elementu nalazi se ugradna rerna.

Kuhinjski pult je od univera i prilagođen je već postojećem parapetu prema trpezarijskom delu, a dezenom se uklapa u ostatak kuhinje. U unutrašnjem delu pulta su plitke police sa vratima, takođe bez ručki.

Sav prostor koji je preostao kada je ova kuhinja po meri popunjena elementima, dopunjen je otvornim policama. Polica iznad pulta je u širini samog pulta i od istog materijala, dok je ona sa druge strane kuhinje od medijapana i blago je zaobljena kako bi se razbila monotonija u dizajnu prostora.

Unutrašnji raspored kuhinjskih elemenata napravljen je kombinacijom fioka i polica, prema želji klijenata.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Popust u Tehnomaniji za naše klijente:

Izradom nameštaja po meri u Crvenoj Jabuci, stičete pravo na popuste u Tehnomaniji!

Ukoliko npr. izrađujete kuhinju po meri, možete iskoristiti popust za kupovinu bele tehnike.

Pogledajte i ostale reference