Minijaturna kuhinja po meri za stan u Jerkoviću

Stigao nam je još jedan zahtev za kuhinju po meri u naselju Braće Jerković u Beogradu, a ovoga puta specifičnost je ta što je kuhinjski prostor veoma mali, pa je bilo potrebno dobro uklopiti sve elemente kako bi sve stalo i bilo funkcionalno.

Frontovi donjih kuhinjskih elemenata su rađeni od univera, a gornji od medijapana. I na gornjim i na donjim elementima izbegnute su ručke, tako da su na donjim urađeni alu-profili celom dužinom, a u gornjoj zoni je na frontovima od medijapana obrađena ivica.

Od donjih elemenata ova minijaturna kuhinja ima ugradnu rernu sa keramičkom pločom na radnoj površini, a odmah do nje su tri fioke – jedna plitka i dve duboke.

Mesto u kuhinji našao je i jedan ugaoni element, zapravo sudopera, a odmah do sudopere nalazi se podpultni frižider sa otvorom za ventilaciju. Sudopera je Alveus, a klijenti su odabrali malu sudoperu kako bi ostalo što više slobodne radne površine.

Radna ploča je standardna, po izboru klijenta. Diht lajsna je u istoj boji kao i radna ploča.

U gornjoj zoni, iznad rerne, nalazi se ugradni aspirator, s tim što je sam gornji kuhinjski element gde se nalazi aspirator širi od aspiratora, a samo je front usečen u odnosu na masku za aspirator.

Za gornje elemente predviđeni su Blum-ovi podizači, kako bi se ispratio concept kuhinje bez ručki.

Klizači za fioke su takođe Blum, i skriveni su, dok je korpus fioke rađen od univera.

Gornji elementi prostiru se skroz do plafona, a na samom vrhu postavljena je i maska kako bi kuhinja bila kompletno zatvorena ka plafonu.

U podu gornjih elemenata je LED traka celom dužinom do aspiratora.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Popust u Tehnomaniji za naše klijente:

Izradom nameštaja po meri u Crvenoj Jabuci, stičete pravo na popuste u Tehnomaniji!

Ukoliko npr. izrađujete kuhinju po meri, možete iskoristiti popust za kupovinu bele tehnike.

Pogledajte i ostale reference