Crvena Jabuka ima 31 godinu iskustva u izradi svih vrsta nameštaja i elemenata za vaše kuće, stanove, kancelarije i poslovne prostore.

Naš dobro uigran i visoko profesionalan tim je zadužen za sprovođenje politike rada naše firme koju krase brzina, preciznost i posvećenost najvišim standardima kvaliteta i estetike u izradi nameštaja i drugih elemenata za prostor koji želite da opremite.

Pravimo sve, od nameštaja za dnevne sobe (stolovi, tv komode, biblioteke, police), preko kupatilskog nameštaja (ugradni elementi za lavaboe, ogledala, ormarići, svetlo), do modernih kuhinja po meri. Osim toga, pravimo i američke plakare.

Tu je i kompletan program za dečije sobe (kreveti, plakari, stolovi, radne površine), kao i izrada svih ostalih komada nameštaja koji su vašem domu ili poslovnom prostoru potrebni, poput cipelarnika, stočića za šminkanje, kompjuterskih stolova, radnih stolova, maski za radijatore…

Sve Vaše ideje i želje možete saopštiti našem timu dizajnera, koji će rado i sa velikom stručnošću kompjuterski obraditi, pomoći Vam da osmislite ili osmisliti umesto Vas sve ono što Vam je potrebno da pretvorite Vaš stambeni prostor u dom, a Vaš poslovni prostor u savremeno mesto uspeha i prosperiteta.

Našu firmu čini i visoko stručan tim profesionalnih radnika. Na raspolaganju su Vam i naša 3 dostavna vozila. Dostava, montaža i ugradnja nameštaja su uključene u cenu samog nameštaja.

Naš posvećeni menadžment tim je tu da osigura uspešno upravljanje firmom, a svi zaposleni u izložbenom centru, koji se prostire na preko 100 kvm, su Vam uvek na usluzi i spremni da rade zajedno sa Vama na pronalaženju i izradi pravog komada nameštaja za Vas.

Vaše je samo da poželite i zamislite, a na nama je da vaše želje i snove pretvorimo u realnost.

Očekujemo Vas!

Tim proivodnje nameštaja po meri – Crvena Jabuka Beograd