PROCES IZRADE NAMEŠTAJA PO MERI

1. Ponuda

Ukoliko ste odlučili da izradite nameštaj za vaš dom ili poslovni prostor, potrebno je da pošaljete zahtev za ponudu na naš mail: namestaj@cjabuka.rs ili da zakažete sastanak sa našim dizajnerima pozivom na:
063 216 473

U obe varijante je najbitnije da nam iznesete vaše želje u pogledu izgleda nameštaja (fotografije ili skice), kao i okvirne dimenzije komadnog nameštaja ili prostora u koji bi nameštaj trebalo da se smesti.

3.projektovanje

S obzirom da nameštaj pravimo od svih pločastih materijala (univer, farbani i furnirani medijapan, masiv, kompakt ploče, kerok..), a ukoliko se još uvek niste opredelili za odredjenu vrstu , uvek vam možemo ponuditi više varijanti.

Nakon dobijenih informacija, naš tim obrađuje ponudu i u što kraćem roku vam saopštavamo cenu.

2. Projektovanje

Sledeći korak je merenje prostora. Na teren se ne izlazi jedino u slučaju izrade komadnog nameštaja u prostoru, za koji nije potrebno uzimati mere.

Projektovanje nameštaja se radi u kompjuterskim programima, a nakon dobijanja tačnih mera sa terena. Prednost korišćenja programa za projektovanje je bolje sagledavanje konačnog izgleda nameštaja. Krajnji, glavni projekat će imati sve precizirane detalje vezane za nameštaj.

Po vašem odobrenju, crteži se šalju u proizvodnju, i krećemo sa izradom.

3. Izrada nameštaja

Već više od dve decenije se trudimo da budemo sve bolji i profesionalniji, a naš tim se stalno usavršava i širi. Naš osnovni cilj je kvalitet u odabiru materijala i okova koje koristimo.

Nekoliko dana pre dogovorene montaže vas kontaktiramo, kako biste se pripremili za naš dolazak.

4. Isporuka i montaža

Pre našeg dolaska je potrebno da pripremite prostor u koji se nameštaj unosi, u smislu uklanjanja svih postojećih elemenata koji bi smetali prilikom montaže novog nameštaja, kao i ukoliko je pre naše montaže bilo potrebno da se izvedu neke električne i vodovodne instalacije.

Naši montažeri se ne bave priključivanjem instalacija (rerna, ploča, aspirator, sudomašina, frižider, slavina…). Neophodno je da se za priključivanje tehnike angažuju električari i vodoinstalateri, a mi vam možemo dati preporuku, ukoliko ih niste obezbedili pre toga.

Trudimo se da montažu završimo u što kraćem roku i ona može trajati od jednog do tri dana u zavisnosti od veličine i složenosti posla.

Nadamo se budućoj uspešnoj saradnji!