Nameštaj po meri za stan na Lionu

Za ovaj samački stan na Lionu, u beogradskom naselju Zvezdara, izradili smo kuhinju, TV set i vitrinu po meri.

Kuhinja po meri

Gornji i donji kuhinjski elementi u beloj boji su izradjeni od medijapana, dok su “plitki” elementi izradjeni od univera u dezenu drveta. Otvaranje je gerom na ivici na donjim elementima, prepuštena vrata na plitkim gornjim elementima i tip-on sistem na najvišim pozicijama sa ugrađenim podizačima koji se otvaraju na gore, dok su na ugradnom frižideru sa desne strane postavljene ručice iz naše ponude.

Sudopera i slavina su proizvođača BLANCO, radna ploča je standardna kuhinjska u dezenu mermera. U podu gornjih plitkih elemenata je razvučena LED rasveta sa paljenjem na senzor.

Pult koji razdvaja kuhinju od trpezarije, zajedno sa letvicama na zidu, koje imaju dve police na skrivenim nosačima, je proizveden od univera u identičnom dezenu drveta kao i plitki elementi u kuhinji.

Bočno od levog visokog elementa je produžena zidna obloga kako bi se dobio prav ugao i kompletirala kompaktnost kuhinje.

TV set

Osim što je izrađen u identičnoj kombinaciji univera i medijapana, on prati i iste boje kao u kuhinji, beli medijapan i univer u dezenu drveta.

Otvorene police sa leve strane se vizuelno nastavljaju i ispod TV komode, dok se visoki zatvoreni element od medijapana naslanja na levi zid. Dve police iznad televizora su na skrivenim nosačima.

Vitrina

Ugradna vitrina koja se nalazi u uglu trpezarije, i gleda na kuhinju, izrađena je od medijapana, sa gerovanim ručkama za otvaranje fioka u donjem delu, i poseduje LED trake u svakoj od pet otvorenih polica.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference