Soba za tinejdžerku na Vračaru

Danas vam, rečju i slikom, predstavljamo nameštaj po meri za celu sobu u kojoj, verujemo, već sada, dok vi čitate ovaj tekst, uživa jedna tinejdžerka.

Sav nameštaj u sobi je napravljen od medijapana, osim zidne obloge i fronta plakara, koji su napravljeni od univera.

No, krenimo redom i po rasporedu, kako to jednoj tinejdžerskoj sobi i dolikuje!

Kompozicija krevet – toaletni sto:

U ovom delu sobe se nalazi krevet sa noćnim stočićem i toaletnim stolom za šminkanje.

Uzglavlje i uznožje kreveta su rađeni od medijapan ramova sa ispunom. Ručka na fioci je usečena, pomoćni dušek je smešten u fioci kreveta koja se izvlači jednosmernim točkićima.

Iznad toaletnog stola se nalazi ogledalo sa osvetljenjem za šminkanje, a sam sto kao i noćni stočić, dizajnirani su u skladu sa stilom ostatka nameštaja u sobi.

Kompozicija komoda – radni sto:

Čitava kompozicija je, kako rekosmo za celu sobu, napravljena od medijapana. Komoda je moderna i  svedena, bez suvišnih detalja. Profilisane ručke za otvaranje doprinose takvom izgledu.

Na komodu se nadovezuje radni sto, takođe dizajniran i napravljen u dogovoru sa klijentom. Polica iznad radnog stola i komode na svojevrstan način zaokružuje ovu kompoziciju u celinu.

Iza ove kompozicije se nalazi zidna obloga sa rasvetom koja je, da podsetimo, napravljena od univera. Boja ove zidne obloge je uklopljena sa bojom nameštaja u sobi.

Klizni plakar po meri

Plakar se sastoji iz tri različita, a ipak vrlo kompatibilna elementa: ima dvoja vrata – ogledalo i univer – i policu od univera. Otvorene police su smeštene uz plakar, dvostrano orijentisane kako bi vizuelno bočna strana plakara imala razigranu formu.

Plakar se otvara uz pomoć kliznog sistema Häfele, a unutrašnji raspored je napravljen u dogovoru sa klijentom.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference