Nameštaj po meri za ceo stan u Gospodara Vučića

Klijent je odabrao tim Crvene Jabuke da po meri izradi kvalitetan nameštaj po meri za njegov ne tako veliki, ali prelep stan u Gospodara Vučića u Beogradu.

Pogledajte šta smo sve izradili i kako je ispalo na kraju!

Kuhinja po meri

Mala, ali skladna i kompaktna kuhinja, izrađena je po meri od belog bojenog medijapana, sa izlivenom Kerrock pločom (ploča izlivena zajedno sa sudoperom).

Kuhinjski pult je od furniranog medijapana u boji hrasta, kao i letvice duž leve strane pulta koje podsećaju na paravan. Zidić na kom se nalazi pult je ceo opšiven medijapanom, tako da se nijedan deo zida ne vidi. Letvice, osim što lepo izgledaju, sakrivaju i zid koji je njima opšiven.

Otvorene police su od plastificiranog medijapana u željenoj boji.

Na kuhinji nigde nema ručki, kako bi bio ispraćen strog minimalistički dizajn sa primesama industrijskog.

Od kuhinjske bele tehnike i dodatnih aksesoara tu su smešteni frižider, mašina za pranje posuđa, mrežna fioka i slično.

Plakar po meri

Plakar je napravljen po meri, prilično je plitak, ali smo uspeli da u njega smestimo deo za kačenje garderobe, deo koji služi kao cipelarnik, kao i policu.

Plakar je takođe od bojenog i furniranog medijapana.

Komoda po meri

Komoda je, kao i ostatak nameštaja, napravljena po meri od bojenog medijapana u beloj i žutoj boji, kao i od furniranog medijapana u željenom dezenu koji se uklapa sa ostatkom nameštaja po meri u open space konceptu.

Metalna plastificirana konstrukcija koja nosi komodu je izrađena po uzoru na otvorene police u kuhinji.

Spavaća soba

Za spavaću sobu korišćen je takođe visokokvalitetan materijal – bojeni medijapan u svetlo bež nijansi, kao i furnirani medijapan za uvučeni deo uzglavlja kreveta i noćne stočiće sa fiokama.

Ugrađena je LED rasveta u pod gornjih elemenata, radi suptilnog i modernog osvetljenja, pri čemu kvalitetni materijali i dizajn još više dolaze do izražaja.

“Izvučeni“ element je od bojenog medijapana, a tu su i police, koje imaju i tu funkciju da malo prikriju orman, kako ne bi bio očigledan pri ulasku u sobu.

Orman je, naravno, u skladu sa ostatkom nameštaja, u kom je unutrašnji raspored prostora za kačenje, fioka i polica napravljen u dogovoru sa klijentom.

Ručke su usečene odozdo, radi strogog minimalizma i zahteva da nema vidljivih ručki.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference