Nameštaj po meri za ceo stan u Kraljice Natalije

Javili su nam se klijenti sa idejom da našim nameštajem po meri opremimo njihov stan u Kraljice Natalije u Beogradu. Polazna ideja bila je da sav nameštaj bude minimalistički, modernih kombinacija materijala i boja, kao i bez suvišnih ručki i propratnih detalja.

Šta smo sve uradili i kako je ispalo na kraju, pročitajte i pogledajte na slikama u nastavku!

Hodnik

Ugradni plakar u hodniku napravili smo od farbanog medijapana u mat sivoj boji, dok je udubljenje, koje ujedno služi i kao čiviluk i kao sedalni deo, obloženo univerom.

Ručke su usečene, kako bismo ispratili strog minimalistički dizajn.

Unutrašnji raspored plakara je napravljen u potpunosti po željama klijenata.

Kuhinja po meri

Kuhinja po meri je napravljena u kombinaciji belog medijapana i univera u drvenom dezenu, i to u blagoj asimetriji, tako što su gornji delovi gornjih kuhinjskih elemenata dublji, dok su oni ispod njih plići, čime je dobijen sjajan vizuelni efekat.

Zahtev klijenata bio je da što više kuhinjskih aparata bude skriveno u same kuhinjske elemente. Vidljiva je ugradna rerna i frižider koji je ukrojen elementom.

Radna ploča je u istom dezenu kao elementi napravljeni od univera. Sudopera je granitna, ispraćena česmom u istom dezenu. U okviru radne ploče nalazi se i ugradna šporet-ploča.

U pod gornjih kuhinjskih elemenata ugrađena je LED rasveta.

Kuhinja, radi strogog minimalističkog dizajna, nigde nema vidljive ručke.

Biblioteka po meri u dnevnom boravku

Biblioteka je rađena u istom dezenu univera kao i u kuhinji, i njome je zatvorena niša u zidu koja je bila namenjena vratima. Ova polica je, dakle, napravljena u štoku od vrata.

Raspored polica napravljen je u potpunosti u dogovoru sa klijentima.

Ugradni plakar ispred kupatila

Takođe napravljen po meri kako bi ispunio celu nišu u zidu, ovaj plakar je izrađen od belog medijapana i u istom minimalističkom stilu i sa usečenim ručkama kao i plakar u hodniku na ulazu u stan.

Kupatilski nameštaj po meri

Kupatilski element ispod predivnog ogledala izradili smo od farbanog medijapana visokog sjaja u beloj boji, sa gornjom izlivenom Kerrock pločom (lavabo je izliven u Kerrock ploči).

U desnom delu elementa smeštene su dve fioke, dok je sa leve strane ručka za kačenje peškira.

Američki plakar u spavaćoj sobi

Klizni (američki plakar) napravili smo po meri za potrebe spavaće sobe. U plakar od univera u boji ugrađen je Raumplus klizni sistem, a unutrašnji raspored plakara napravljen je u potpunosti po željama klijenata.

Profili su plastificirani, kako se ne bi video aluminijum, dok je jedno krilo u ogledalu.

Plakar u dečijoj sobi

U nišu u zidu u dečijoj sobi ugradili smo plakar napravljen po meri od farbanog medijapana sa kanelurama.

Ručke su odabrali sami klijenti, iz naše ponude.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference