Nameštaj po meri za stan na Bežaniji

Pozvao nas je klijent koji je već kupio određeni nameštaj za svoj novi stan na Bežaniji, sa željom da napravimo ostatak nameštaja po meri koji bi se sasvim stilski uklopio sa kupljenim.

Dobro smo isplanirali i sa klijentom dogovorili koje ćemo materijale i boje koristiti, kao i kako ćemo rasporediti komade nameštaja, budući da su hodnik, kuhinja i dnevna soba spojeni u otvorenom prostoru.

Kompletan nameštaj rađen je od univera, kombinacijom boje hrasta i belog univera visokog sjaja.

S obzirom na to da je klijent već imao kuhinju, pult iliti šank sa policama napravili smo od belog univera visokog sjaja u kombinaciji sa univerom boje hrasta, kako bi se potpuno uklopio sa kuhinjskim elementima. Osam fioka i ormarića za koje je, što se tiče načina otvaranja, rađen ger na ivici i ugrađeni su usporivači. Stranice su svuda duple.

Maske za radijatore takođe smo radili od univera boje hrasta, i to je komad nameštaja koji se klijentima veoma dopada, jer je moderan i može dosta da doprinese opštem utisku prostorije. Maska za radijator ima i vratanca, kako bi postojao pristup radijatoru.

Zahtev za plakar po meri bio je da ne izgleda kao tipičan plakar, već je u svemu urađen po želji klijenta. Od istog materijala kao i ostali nameštaj koji smo po meri radili za ovaj stan, s tim što se vrata otvaraju pomoću ručki. U plakaru postoji udubljenje u kom je postavljeno ogledalo, a donji deo je namenjen za sedenje.

Celom dužinom gornjeg dela plakara urađeni su ormarići.

Kupatila

Za ovaj stan po meri smo pravili i kupatilski nameštaj.

Plakar za manji WC je napravljen od univera narandžaste boje, ali tako da je u njemu sakriven bojler. Lavabo je već postojao, tako da smo napravili ormarić ispod lavaboa, kao i komodicu sa ogledalom iznad. Otvaranje je sistemom tip-on.

Nameštaj za veće kupatilo pravili smo od medijapana svelte boje koja je savršeno uklopljena sa već postavljenim pločicama. Takođe je već postojao lavabo , tako das mo po meri pravili ormarić ispod njega, s tim što je on malo kompleksniji pa smo u njega smestili i fioke i otvorene police. Otvara se po sistemu gera na ivici. Gornji ormarić sa prostorom za ogledalo i otvorenim policama otvara se tip-on sistemom. Na gornjem delu gornjeg kupatilskog elementa postavili smo halogene svetiljke.

Prekoputa lavaboa napravljen je po meri ormarić sa vratancima koja se otvaraju tip-on sistemom, ispod kog je ostavljen prostor za veš mašinu.

Pogledajte i ostale reference