Nameštaj po meri za dečiju sobu i terasu na Novom Beogradu

Dečija soba

Klijenti sa Novog Beograda videli su na našem sajtu fotografije dečije sobe koja im se veoma dopala, pa su nam se javili sa željom da u istom stilu napravimo nameštaj po meri za spavaću sobu njihove devojčice.

Krevet, ormar, komoda, TV komoda, radni stočić i biblioteka napravljeni su od belog medijapana, dok su ručke pravljene po meri u obliku srca i farbane u ljubičastu boju.

Krevet je rađen po uzoru na krevet iz reference koja se klijentima dopala, s tim što je zahtev bio da na prednjoj strani kreveta ispišemo „Mia” (ime devojčice).

Radni sto je malo veći od stola po uzoru na koji smo ga pravili, dok su nogari od punog drveta farbani u ljubičasto.

TV komoda je dodata, i rađena je u skladu sa ostalim komadima nameštaja.

Svi ostali elementi isti su kao u referenci: http://www.crvenajabuka.co.rs/referenca/decija-soba-iz-bajke-na-novom-beogradu/

Terasa

Terasa je zastakljena, sa mogućnošću potpunog otvaranja prozora, tako da leti može da bude i otvorena. Klijenti su osmislili da jedan deo terase bude namenjen za dečiji kutak, a suprotni deo za odrasle.

Zahtev je bio da za dečiji deo terase napravimo nekoliko komada nameštaja po meri, po uzoru na eksponate koje smo pravili za dečiji sajam pre nekoliko godina.

Napravili smo visoku biblioteku, koja u ovom slučaju služi za odlaganje igračaka, odmah pored koje se nalazi niski element za igračke sa rotirajućim delovima, stočić i četiri kocke za sedenje.

Svi komadi nameštaja po meri u dečjem delu terase su napravljeni od medijapana, čiji su pojedini delovi farbani u željene fluorescentne boje, osim rama u donjem delu visoke komode za igračke, koji je napravljen od zadebljanog, tj. duplog univera u svetlom dezenu drveta (dve fioke koje se nalaze ispod tog rama su na točkićima).

Kockice u boji koje se nalaze u gornjem delu visokog elementa za igračke mogu da se vade po želji i premeštaju u druga polja, pošto su istih dimenzija.

Drugi deo terase predviđen je za odrasle.

Zahtev je bio da za taj deo terase po meri napravimo klupu sa fiokama za sedenje. Klupa je od medijapana bele boje. Kako bismo izbegli ručke za otvaranje, sa donje strane fioka urađen je ger duž ivice, tako da se fioke izvlače odozdo.

Naslon je ukrajan prema visini prozora, tako da je nešto kraći od standardne visine naslona. Dušeci za sedenje i dezen štofa rađeni su po meri. Stočić sa gornjom pločom od medijapana i nogarama od punog drveta savršeno se uklopio sa klupom za sedenje.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference