Nameštaj po meri za kupatilo i kuhinju na Novom Beogradu

Klijentkinja sa stanom na Novom Beogradu kontaktirala nas je sa idejom da našim nameštajem po meri opremimo kuhinju i kupatilo.

Evo šta su bili posebni zahtevi, kako smo to izveli i kako je sve ispalo na kraju!

Kuhinja po meri

Ova kuhinja po meri je rađena od medijapana u bež boji, po izboru klijentkinje. Zahtev je bio  da radna ploča bude u drvenom dezenu, kao i sokla od univera koja je provučena na ivicama.

Poseban zahtev bio je da ručke budu što duže, u zavisnosti od veličine fronta.

Donji kuhinjski elementi su sa jedne strane ugaoni, dok je zbog prozora, kada su u pitanju gornji elementi, odabrano da budu samo na jednom zidu.

U drugom krajnjem uglu smešten je frižider, a za prostor iznad njega napravili smo jedan duboki element. Šporet i ploča su ugradni, jedno ispod drugog. Sa njihove leve i desne strane postavljena je mrežna fioka.

Na svim gornjim elementima predviđeno je da se vrata podižu pomoću Blum-ovih podizača.

Još jedan zahtev klijentkinje bio je da kuhinja poseduje što više fioka, tako da u delu do frižidera stoje dva korpusa sa po tri fioke. Gornji kuhinjski elementi prostiru se do plafona, to jest gornja zona je zatvorena maskom debljine 4 cm. Gornja maska je iste debljine kao i maska koja je u podu.

Drugi deo kuhinje nalazi se prekoputa, a tu je smeštena sudopera i mašina za pranje posuđa. Gornji elementi ovog dela kuhinje se takođe prostiru do plafona, s tim što je njihov donji deo urađen sa staklenim vratima u ramu od medijapana (peskirano staklo).

Sudopera je granitna, proizvođača Blanco, u sličnoj boji kao što je i front kuhinje.

Radijator maska

Za potrebe hodnika napravili smo po meri radijator masku, čija je gornja ploča malo talasasta, po zahtevu klijentkinje.

Maska je rađena od medijapana, dok je ispuna fronta – mreža farbana u istu boju kao i ostatak maske.

Kupatilski nameštaj

Kupatilski element ispod lavaboa napravljen je od farbanog medijapana u braon boji. Gornja ploča je Compact, bež nijanse.

U gornjoj zoni je postavljena ručka koja imitira dršku za peškir.

Donja vratanca se otvaraju pomoću sistema ger na ivici.

Kao gornji kupatilski element postavljen je ormarić sa staklenim vratima na sredini, dok su sa strane staklene police iznad kojih su postavljene LED sijalice.

Ogledalo je lepljeno na medijapan.

Otvaranje gornjih elemenata je takođe po principu gera na ivici.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference