Nameštaj po meri za ceo stan u A Bloku!

Jedan lepi stan u koji se nalazi u A Bloku, u dogovoru sa klijentom, celokupno smo opremili nameštajem po meri. Pozivamo vas da pogledate kako to sada izgleda.

Kuhinja po meri

Kuhinja i dnevni boravak su koncipirani kao otvoren prostor, ili kako ga često zovemo, open space.

Kuhinja po meri je od medijapana u grafit sivoj boji, a frontovi su bez ručki sa gerom na ivici. U kuhinji postoji jedan otvoreni element, takođe od medijapana, s tim što je on u boji hrasta. Ovaj element pravi vezu sa policama u dnevnoj sobi koje su napravljene od istih boja i istih materijala – da ponovimo: grafit sivi medijapan i medijapan furnir hrast.

Radna ploča u kuhinji je od kvarca, dok je sudopera BLANCO – podrgradna i granit, uklopljena sa frontovima kuhinje. Okovi su Blum sa usporivačima, gornji elementi imaju Blum podizače. U gornje elemente je takođe ukopana rasveta, to jest LED traka.

Sa leve strane se nalazi otvorena konstrukcija od medijapana, u boji frontova, koja sadrži dve slobodnostojeće police.

Kuhinjsko ostrvo sa unutrašnje strane ima skladišni deo kome pripadaju fioke, frižider za vino, dok se sa druge strane, s ove koja je okrenuta ka dnevnoj sobi, nalazi prostor za sedenje. Zajedno sa barskim stolicama, preuzeo je ulogu stola.

Komoda u dnevnoj sobi pravljena je od istog materijala: medijapan grafit sive boje i medijapan furnir hrast. Inače, kada obratite pažnju, primetićete da se boja hrasta provlači kroz sav nameštaj, bilo da se radi o komadima koji su od univera, bilo da su u pitanju komadi nameštaja pravljeni od medijapana. Ova boja je svojevrsni lajt motiv i namerno je odabrana u te svrhe jer je istvetna boji parketa koji se nalazi u svim prostorijama.

Upravo ovaj potez je učinio da ceo stan bude zaokružena celina, u kojoj su sve prostorije, bez obzira na različitost, harmonično integrisane.

No, da se vratimo na dnevnu sobu i da dovršimo priču o njoj… Komoda u dnevnoj sobi je konzolna, a otvara se gerom na ivici. Što se polica tiče, njihova razigrana podela je rezultat dogovora sa klijentima.

Plakar i komoda u predsoblju

Na zahtev klijenata, a u skladu sa njihovom potrebom da na lepom mestu odlažu garderobu, u predsoblju smo napravili plakar po meri.

Plakar je napravljen od medijapana grafit sive boje, sa ukopanom ručkom boje hrasta. Dubina plakara je standardna: 60x58x60 cm.

Preko puta garderobera se nalazi konzolna komodica.

Materijal koji je korišćen je medijapan furnir hrast. Stranice komode su gerovane, a fijoka je upuštena.

Iza komode je postavljeno ogledalo koje se proteže celom visinom zida, od poda do plafona, a njegova specifičnost je u tome što su zidni prekidači izvučeni kroz samo ogledalo, radi lakše pristupačnosti.

Kupatilo po meri

Za izradu kupatilskog nameštaja korišćen je takođe medijapan furniran u boju hrasta. Bela ploča na elementu ispod lavaboa je compact (kompakt). Plakar u kupatilu zatvara bojler, mašine za pranje i sušenje veša, a takođe u sebi ima i police za odlaganje.

Praktično, ovaj plakar sve „zatvara“ od oka posmatrača i čini da kupatilo bude vizuelno minimalno opterećeno. Svi frontovi u kupatilu su sa gerom na ivici. Isti princip otvaranja važi i za plakar.

Garderober

Garderober je napravljen od univera u dezenu hrasta sa vratima od ALU profila i plastifikacijom crne boje i dim staklom. Ručke su takođe plastificirane u crno.

Unutrašnjost možete i sami videti na fotografijama, budući da je dim staklo providno i dozvoljava da se vidi raspored polica, klizača, fioka…

Spavaća soba po meri

Komoda i noćni stočići u spavaćoj sobi su pravljeni od furniranog medijapana u boji hrasta.

Ivice su gerovane, fioke upuštene, a otvaranje je na mehanizam tip-on. Ovakvo otvaranje je i na komodi i na noćnim stočićima.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference