Nameštaj po meri za ceo stan u Zemunu

U dnevnoj sobi se nalazi lepa, niska i dugačka TV komoda, koja je napravljena, na zahtev klijenta, od  furniranog medijapana, furnir je boje hrasta, a bajc i ručke su takođe izbor klijenta. Nogice ove TV komode su napravljene od masiva.

Dnevna soba

Ugradni plakar u hodniku napravili smo od farbanog medijapana u mat sivoj boji, dok je udubljenje, koje ujedno služi i kao čiviluk i kao sedalni deo, obloženo univerom.

Spavaća soba

U spavaćoj sobi nalazi se bibilioteka po meri čija visina je od poda do plafona. Ram ove biblioteke je napravljen od furnira, a ispuna je staklena. Boja ovog komada nameštaja je ista kao i boja komode, a razlog je jednostavan: da bi se elementi uklapali i činili smislenu celinu.

Biblioteka ima troja vrata i sva vrata imaju punu dužinu, to jest, od poda do plafona. U svrhu njihovog otvaranja, ugrađene su bloom šarke.

Ormar po meri je takođe, i iz istog razloga kao i bibilioteka, rađem od furnira boje hrasta. I u ovom slučaju, ručkice su izbor klijenta. Šarke su sa bloom usporivačima, a unutrašnjost je svojstvena klasičnom ormaru: police i kačenje garderobe.

Za izradu noćnog stočića i stola, shodno estetici ovog enterijera, izbor je pao na furnirani medijapan, dok su nogari i jednog i drugog, odnosno i stola i stočića, napravljene od masiva. Fioke stočića imaju bloom usporivače.

Kuhinja po meri

Kuhinja je izrađena od medijapana a frontovi imaju ramove. Boja je izbor klijenata, a radna ploča i sudopera su Kerrock, a od istog ovog materijala su rađene i lajsne.

Pored kuhinje se nalazi plakar koji je napravljen od istog materijala kao i kuhinjski elementi. Preciznije rečeno, ramovi ovog plakara sa staklenim vratima su od istog materijala kao i kuhinja, dok su ispune staklene.

Hodnik

Hodnički prostor smo opremili sandukom i ogledalom i ormarom koji su izrađeni od medijapana, a po meri prostora: materijal, boje, izbor okova i ručki ovih komada namašetaja su, kao i u ostatku ovog stana, bili izbor klijenata.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference