Minimalistička kuhinja po meri u Gandijevoj na NBG

Evo još jedne lepe, male, moderne i skladne kuhinje po meri iz naše proizvodnje!

Šta su bili zahtevi klijenata, kako smo sve to uobličili i kako kuhinja izgleda – pročitajte i pogledajte na fotografijama u nastavku.

Klijenti su želeli minimalističku, svedenu kuhinju po meri, bez ikakvih ručica na gornjim elementima i suvišnih detalja, uz samo prosečene ivice vrata, odnosno takozvane gerovane ručice, za otvaranje gornjih kuhinjskih elemenata. Na donjim elementima postavljene su ručke iz našeg asortimana, po izboru kljenata.

U pod gornjih kuhinjskih elemenata ugrađena je LED rasveta.

Potpuno bela kuhinja od medijapana

Ova kuhinja po meri izrađena je u modularnom sistemu od mat belog medijapana, uz koji se savršeno uklopila i Compact radna ploča, takođe u beloj boji.

Sudopera je podgradna (fiksira se ispod ploče), proizvođača Blanco, a istog proizvođača kljenti su odabrali i kada je u pitanju slavina.

Ugradna bela tehnika

Sa leve strane kuhinje nalaze se kuhinjski elementi sa ugradnom tehnikom: ugradna rerna, kao i ugradna mikrotalasna. Sa te strane kuhinje su elementi sa vratima, dok su sa suprotne strane, u pultu kuhinje, postavljene fioke, kao i dvoja običnih vrata.

U ovoj kuhinji po meri mesto je našao i ugradni aspirator. Kako bismo ga pozicionirali na adekvatno mesto, iznad ugradne grejne ploče, specifično smo iskoristili dva gornja elementa, a  u unutrašnjem delu kuhinjskog prostora u kom se nalazi aspirator, maksimalno smo iskoristili slobodan prostor.

Kuhinjski pult

Pult je u univer drvenom dezenu, duple debljine, kantovan ABS trakom. Rađen je pod uglom, odnosno njegova gornja ploča je isečena pod nekoliko uglova, kako bismo izbegli tipičan pravougaoni izgled pulta.

Leđa pulta, koja su vidljiva iz dnevne sobe, izrađena su od medijapana.

Završne lajsne i sokla za potpuno zatvaranje kuhinje po meri od poda do plafona primenjene su na svim potrebnim mestima.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference