Kancelarijski nameštaj po meri za Ubisoft

Navikli ste da uglavnom objavljujemo naše radove po meri namenjene privatnim stanovima, međutim, Crvena Jabuka sarađuje i sa kompanijama, pa tako često pravimo nameštaj po meri i za poslovne prostore.

Ovog puta rešili smo da vam predstavimo nameštaj po meri koji smo napravili za fantastičan prostor koji se nalazi u centru Beograda i pripada jednoj od najpoznatijih multinacionalnih kompanija u oblasti video igrica – Ubisoft.

U celom prostoru dominantan je industrijski dizajn i prateći minimalizam, tako da je bilo potrebno dizajnirati i napraviti kancelarijski nameštaj po meri koji estetikom ne odstupa od zadatog stila.

U nastavku teksta pročitajte i pogledajte koje smo komade nameštaja izradili, kako je to ispalo i kako se sve uklopilo.

Panel na zidu u hodniku

Panel je izrađen od medijapana u kom su prosecana slova i logo kompanije. LED rasveta i klirit u pozadini medijapana obedbeđuju da logo diskretno svetli i na taj način bude uočljiv.

Mala kancelarija za sastanke

Za potrebe ove mirne i izolovane prostorije, po meri smo izradili sto sa univer pločom u drvenom dezenu. Kantovi su u drugoj boji, dok su nogari od punog drveta, bajcovanog u nijansu sličnu univer ploči.

Recepcija

Pult od medijapana u mat crnoj boji na frontalnom delu takođe ima ugrađeno LED osvetljenje i klirit ispod prosečenog medjapana u obliku logo-a kompanije. LED traka nalazi se i sa unutrašnje strane pulta.

Kako bismo izbegli klasičan izgled pulta i dodali mu edgy stilizaciju, on je izrađen pod blagim uglovima sa bočnih strana.

Za prostor recepcije od univera smo izradili i komodu sa fiokama, kao i otvorene police iza pulta.

Kuhinje po meri

Obe kuhinje po meri napravljene su od univera u mat beloj boji, sa standardnom kuhinjskom pločom u betonskom dezenu. U ovom dezenu je urađena i obloga zida. Kuhinje su potpuno svedenog i minimalističkog dizajna.

Gornji kuhinjski elementi otvaraju se pomoću podizača, dok su fioke sa Blum klizačima.

Ručice na kuhinjama su odabrane iz asortimana Crvene Jabuke, po izboru klijenta.

U okviru prve kuhinje nalazi se ugradni frižider, kao i ugradna mikrotalasna pećnica, dok su u drugoj smeštena čak dva ugradna frižidera i dve mikrotalasne pećnice.

Sudopere su od inox-a.

Pultovi za ručavanje u kuhinjama izrađeni su tako da prate zidove, a oslanjaju se na ugaone nosače i u istom su betonskom dezenu kao i radne ploče na samim kuhinjama.

Sokla na kuhinjama po meri je aluminijumska.

Kancelarijski prostor

Za open space kancelarijski prostor izradili smo po meri pregradni panel u vidu otvorenih polica.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference