Dve dečije sobe u ogledalu za preslatke devojčice iz Šapca

Porodica iz Šapca, koja je za naš nameštaj po meri saznala putem interneta, odlučila je da opremimo dečije sobe za devojčice u njihovom domu.

Kreveti

Zahtev je bio da se kreveti rade od punog drveta, osim belih dasaka za ogradice koje su od farbanog medijapana, sa baldahinima koji će odavati utisak kao da su kreveti rađeni za princeze :-)

Krevet ima četiri masivna stuba od drveta, sa oklagijama koje su namenjene kačenju baldahina. Sa obe strane kreveta nalaze se po tri fioke, koje umesto klasičnih imaju bele ručke koje asociraju na krunice.

Do prelepog kreveta nalazi se stočič, izrađen od kombinacije drveta, medijapana i furniranog medijapana. Noge su drvene, farbane u belo, čela fioka su od medijapana, dok je gornja ploča u kombinaciji furnira i bojenog medijapana.

Furnir je u dezenu jasena, kao masiv na krevetu, bajcovan u identičnu boju. Fioke nemaju ručke, već su čela prepuštena u odnosu na podove, tako da se otvaraju izvlačenjem odozdo.

Otvorena polica koja se nalazi iznad radnog stočića je cela od medijapana, sa maskom koja je krivolinijska i estetski se uklapa sa stočićem. Širina police je ista kao širina stola.

Prekoputa kreveta nalazi se komoda sa šest fioka, od belog medijapana.

Isto kao i kod stola, gornja površina je kombinacija bojenog medijapana i furniranog medijapana u dezenu jasena. Nogice su od drveta, farbanog u belu boju. U donjoj zoni je krivolinijska maska, kako bi se sve vizuelno uklopilo sa ostatkom nameštaja po meri.

Ručke su u obliku krunica, kao i na krevetu. U fioke su ugrađeni teleskopski klizači sa usporivačima.

Trokrilni plakar je od belog medijapana, dok su vrata rađena u kombinaciji medijapana i furnira medijapana.

Front je izveden tako da su usečene sredine, sa ispunom od furniranog medijapana, dok je su rubovi ovih okvira rađeni od lajsni medijapana. Na plakaru je granc ploča u gornjoj i donjoj zoni. U plakar su ugrađene i šarke sa usporivačima.

Unutrašnjost plakara je raspoređena u dogovoru sa klijentom.

Iako je jedna od ove dve dečije sobe za nijansu manje kvadrature od druge, veličina i dizajn svog nameštaja su identični.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference