Ormari, komoda i biblioteka za stan u Jerkoviću

Vlasnici ovog stana imali su prilično jasan zahtev – želeli su plitak plakar u hodniku, biblioteku u dnevnoj i ormar i komodu za spavaću sobu.

Hodnik

Klijenti su želeli da plakar po meri bude smešten odmah naspram ulaznih vrata. U pitanju je zapravo cipelarnik koji se prostire do plafona.

Plakar – cipelarnik napravljen je po meri od farbanog medijapana, a umesto ručke je urađen ger na vratima.

Biblioteka

Biblioteka za dnevni boravak napravljena je od furnira hrasta, sa staklenim poljima, to jest sa ispunom od providnog  stakla. Hrast je bajcovan po izboru klijenta. Klizači su Hafele.

U unutrašnjost biblioteke postavljene su police od crnog univera.

Na biblioteci se nalaze dvoja vrata – od poda do plafona. Ručke na vratima su ukopavajuće.

Sokla i granc lajsna su od masiva, to jest od punog drveta.

Spavaća soba

Za potrebe ove spavaće sobe napravili smo po meri plakar od medijapana, u tamnijoj boji po izboru klijenata prema NCS karti.

Svi korpusi su kantovani dvomilimetarskim ABS-om. Umesto ručica ivice vrata su profilisane, kako bi sistem za otvaranje bio u minimalističkom skladu sa dizajnom plakara.

Unutrašnjost plakara raspoređena je prema željama klijenata, kombinacijom prostora za kačenje garderobe, polica i fioka.

U plakar su ugrađene šarke sa usporivačima.

Za istu prostoriju uradili smo po meri komodu sa fiokama, isprativši stil koji je primenjen na plakaru. Princip profilisanih ručki, klizača sa usporivačima i isti dezen medijapana potpuno su preslikani na ovu komodu.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference