Nameštaj po meri za stan na Voždovcu

Hajde da pokucamo na vrata jednog stana na Voždovcu, koji smo nedavno opremali nameštajem po meri.

Ormar po meri

U hodniku se nalazi svetlo sivi ormar od farbanog medijapana čiju jednobojnost prekida detalj u vidu masiv ručke. Ormar je bajcovan u ton koji je izbor klijenta.

Vitrina po meri

U trpezariji, pored trpezarijskog stola, nalazi se staklena vitrina.

Nogari i ram kliznih vrata napravljeni su od medijapana, a ispuna kliznih vrata je od stakla. U svrhe otvaranja smo upotrebili klizni sistem Hafele.

Unutrašnjost vitrine, u kojoj se nalaze fioke i police, je od furniranog hrasta. Ispuna bočnih stranica ovog komada nameštaja je od furniranog medijapana u boji hrasta. Takođe je bajcovana po izboru klijenta.

Kuhinja po meri

Iz trpezarije idemo u kuhinju gde se, od zida do zida, srećemo sa zatvorenim elementima, i visećim i donjim, kao i sa kuhinjskim ostrvom preko puta njih.

Svi elementi su napravljeni od belog medijapana. Na radnoj ploči, kao i na površini ostrva, nalazi se bela kompakt ploča. Ovu kuhinju po meri smo opremili Blanco slavinom i sudoperom, a kada su u pitanju šarke i okovi koristili smo BLUM rešenja.

Belinu i kompaktnost kuhinje ne narušavaju ni fioke, niti bilo kakav mehanizam za otvaranje, jer se svaki komad otvara gerom na ivici. Drugim rečima, belu kompaktnost kuhinje prekidaju samo ugradna rerna i grejna ploča.

Ostrvo je, kao deo skladne kuhinjske celine, takođe od belog medijapana, a da bi se održao kontinuum, na najdiskretniji mogući način smo ugradili utičnice za kuhinjske uređaje, koje se nalaze u gornjem levom uglu, i napravili fioke koje se, takođe, otvaraju gerom na ivici.

Multifunkcionalni komad nameštaja po meri

Ovaj neobični element koji se nalazi na sredini prostorije i vizuelno deli kuhinju od dnevnog boravka, ima više funkcija.

Na strani koja je okrenuta ka kuhinji, nalaze se frižder i zamrzivač koje prikriva furnirani medijapan u boji hrasta koji je, inače, korišćen za izradu čitavog komada nameštaja.

Iza elemenata sa saksijama, nalazi se uski visoki element koji se otvara sa strane, tip-on mehanizmom. Sa druge strane ovog neobičnog elementa, nalazi se jednostavna i svedena TV kompozicija koja ima furniranu policu i držač za TV.

Komodica sa fiokama po meri

Nakon što smo obišli ceo stan, evo nas ponovo u hodniku. Tu se srećemo sa komodicom koja ima dve fioke i čiji je front napravljen od furniranog medijapana boje hrasta.

Profili ove komode su od metalne konstrukcije, plastificirani u crnu mat boju. Za otvaranje je korišćen ger na ivici sa donje strane.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference