Nameštaj po meri za vrtić Vivak

Vrtići predstavljaju drugu kuću naših mališana. Zato je veoma važno da oni odišu čistoćom, toplinom i ušuškanošću, kako bi se deca tokom boravka u njima osećala sigurno i lepo.

Iz ovih razloga nas je privatni vrtić Vivak iz Beograda pozvao, u želji da napravimo nameštaj po meri za njihove prostorije, prilagođen mališanima koji u njemu borave.

Odazvali smo se pozivu i razmotrili njihove ideje, pa evo šta smo sve za njih napravili:

Maska za radijator u hodniku urađena je neobično, budući da su odmah iznad nje postavljene police.

Maska i police su  od univera bele boje. Sve maske za radijator rađene su ne samo iz estetskih razloga, već i zbog sigurnosti dece.

Orman – pozornica rađen je u dezenu po želji klijenta, kako bi se uklopio sa ostatkom nameštaja u vrtiću. Orman nema ručke, a postavljen je na točkiće kako bi se po potrebi lako premeštao.

Komoda kod stepeništa između spratova je rađena po meri, sa tip-on sistemom otvaranja, kako bi se savršeno uklopila u neiskorišćeni prostor između ograde stepeništa i zida.

Kuhinjica za decu rađena je po uzoru na standardne kuhinje po meri, s tim što su dimenzije i funkcionalnost umanjene i prilagođene dečjem uzrastu.

Sve aplikacije, poput rerne, urađene su od farbanog medijapana.

Četiri kruga na radnoj ploči, koji predstavljaju ringle, takođe su nalepljeni. Sudoperu smo napravili od korita na kome je izbušena rupa radi autentučnosti :-)

U gornjem delu ove mini kuhinje su otvorene police, iza kojih su puna leđa od univera u žutoj boji.

Ugaona komoda pravljena je tako da ne zauzima puno prostora, ali da pruža punu funkcionalnost. Donji deo je zatvoren, u vidu vratanaca, a gornji deo u vidu polica. Komoda je takođe na točkićima.

Napravili smo i korito za lutke, koje oblikom podseća na dečiji krevetić, komodice sa raznobojnim kliznim vratima, ormariće za obuću – sve prilagođeno deci.

Sa vrtićem Viva imamo stalnu saradnju, te ćemo nedostajući nameštaj, po njihovim instrukcijama, dopunjavati sporadično.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference