Nameštaj po meri za još jedan stan u A Bloku!

Ovoga puta vas vodimo da se upoznate sa prostorom koji smo opremili po meri za klijentkinju s kojom smo već ranije sarađivali. Kad god nam se jave stari klijenti, osetimo posebnu radost i ponos jer znamo da se klijenti vraćaju samo ako su zadovoljni uslugom. I ovoga puta je bilo tako, pa smo s radošću sproveli u delo njene želje.

Pogledajte kako smo to učinili!

Sobe za garderobu opremljene nameštajem po meri

U prvoj prostoriji namenjenoj za odlaganje obuće, odeće i aksesoara, sav nameštaj je napravljen od istog materijala. Konkretno, i garderober i ciplarnik, kao i komoda, kombinacija su belog univera i stakla – jedan deo ima frontove od univera, a drugi je kombinacija korpusa od univera i stakla.

Da bi estetika dostigla svoju harmoničnu celinu, svi komadi nameštaja imaju ručice u istom stilu. Kada smo kod ručica, da napomenemo da se nameštaj otvara po principu standardnog otvaranja i da u unutrašnjosti ima podesive police – a ove funkcionalnosti su postignute na osnovu zahteva klijenta.

U drugoj prostoriji se nalaze veći garderoberi, za čiju izradu je koršćen beli medijapan u kombinaciji sa staklom. Praktično, frontovi su napravljeni po principu ramova od medijapana čije su ispune od stakla.

Garderoberi, koji se nalaze jedan preko puta drugog, istovetnog su dizajna, a povezuje ih komoda – takođe od medijapana – sa 8 fioka i sa horizontalnom površinom od stakla. Pogađate i zašto – da bi se video nakit i tako njegov izbor bi lakši, a prostorija bila dodatno lepša.

I u ovoj prostoriji, ručkice su istovetne na svim komadima nameštaja. Od tehničkih detalja ističemo da su u nameštaj ugrađeni blum okovi, klizači šarki imaju usporivače.

U unutrašnjim delovima garderobera su liftomati, klasične garderobne šipke i police – elementi bez kojih nameštaj ne bi imao visoku funkcionalnost kakvu sada ima.

Dečija soba po meri

Nameštaj u dečijoj sobi je pravljen od kombinacije univera i detalja od medijapana. Od medijapana – plavog, narandžastog i zelenog – pravljeni su frontovi fiokara, kao i ručice plakara.

Radni sto je fiksiran za plakar i nema drugi oslonac osim nameštaja, to jest, s jedne strane stoji na fiokaru, a sa druge strane je fiksiran za plakar.

Za dečiju sobu smo takođe napravili i krevet od univera sa demontažnom ogradicom od farbanog  medijapana. Ispod vidljive površine kreveta nalazi se krevet-fioka, odnosno, fioka koja je dovoljno dugačka, duboka i široka da može da posluži i kao dodatni pomoćni krevet dimenzija 190×90 cm.

Kupatilo po meri

U kupatilu smo napravili ormarić za lavabo sa Swarovski ručicama. Ormarić je napravljen od medijapana i furniranog natur hrasta, sa compact pločom i nadgradnim lavaboom.

Kao sastavni deo ormarića, iako jesu odvojena celina, napravili smo i police od furniranog natur hrasta, koje se nalaze pored, tačnije levo od ogledala.

Kuhinja po meri

Kuhinja nije velika, ali je predivna! Rađena je od farbanog medijapana koji po sebi ima rad, takozvane kanelure. I u kuhinji se na elementima nameštaja nalaze Swarovski ručice.

Radna ploča je standardna, a malena specifičnost koju smo napravili na zahtev klijentkinje su otvoreni gornji elementi kuhinje, sa sitnim kanelurama na leđima.

Ove kanelure su dekorativni detalj sam po sebi, a posmatrane kao deo celine, čine da otvoreni gornji delovi budu vizuelno povezani sa zatvorenim komadima kuhinjskog nameštaja.

Sudopera je keramička, netipična jer nije standardni zahtev u svakom projektu. U kuhinji se sa leve strane nalaze električni uređaji: ugradna rerna i ploča i neugradni firžider.

Kuhinjsko ostrvo koje je praktično pozicionirano tako da bude separator ili spona (kako se uzme) između kuhinje i trpezarije, napravljeno je takođe od farbanog medijapana sa kanelurama.

Sa prednje strane ostrva nalaze se fioke i otvorena polica.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference