Nameštaj po meri za ceo stan u Beogradu na vodi

Opremili smo nameštajem po meri čitav stan u Beogradu na vodi.

Krenimo redom!

Predsoblje

Odmah pored ulaznih vrata, predviđen je plakar od poda do plafona, a čiji smo izgled ulepšali frontovima od medijapana.

Da bi se plakar što više stopio sa zidom, profilisali smo kantove i izbegli klasične ručke. Na zidu pored plakara, smestili smo jedno ovalno ogledalo sa ramom od crnog medijapana.

Preko puta ogledala je konzolna komoda/cipelarnik od belog medijapana.

Kuhinja po meri

Donji i gornji elementi su izrađeni od farbanog medijapana u nežno plavoj boji. Svaki front ima urađen tanak ram. Gornja vrata nemaju ručke, već su prepuštena u odnosu na pod korpusa.

Na donjim vratima su GOLA šine, umesto klasičnih ručki, a plastificirane su u boju po uzorku COMPACT ploče. Radna površina, kao i obloge na zidovima, su od COMPACT ploča. Sudopera je podgradna, u crnoj boji.

Kuhinju, od trpezarijskog dela, deli pult napravljen od univera u drvenom dezenu. Isti drveni dezen univera se ponavlja i kao front ugradnog frižidera i džambo šine. Ručke za ovaj plakarski deo kuhinje su od proizvođača RUJZ.

Radijator maska u trpezariji je urađena od farbanog medijapana. Prednja maska ima proreze i može da se skida po potrebi.

Dnevna soba

Kada smo prvi put posetili ovaj stan, glavni zadatak je bio kako rešiti raspored u dnevnoj sobi. Najveći problem predstavljao je mali zid predviđen za tv komodu.

Pored toga, radijator je zauzimao veći deo ionako kratkog zida. Da bismo rešili ovaj problem, naš predlog je bio da produžimo zid oblogama, na koji ćemo okačiti TV. Radijator je zamenjen nižim, kako bi se njegova maska bolje uklopila sa konzolnom komodom ispod TV-a.

Obloge na zidu su, u produžetku, napravljene kao otvorene police sa bočne i trpezarijske strane, tako da je prostor maksimalno iskorišćen.

Ugaona garnitura je takođe pravljena po meri (naše kolege iz studija NOLOGO), zbog ograničenih dimenzija. Izrađena je od plave kože. Klub stolove smo napravili od metala, a gornje ploče su COMPACT.

Spavaća soba po meri

Krevet sa kasetama zauzima celu dužinu zida. Izrađeni su od univera, u drvenom dezenu. Uzglavlje je odmaknuto od zida par centimetara, jer smo iza njega provukli LED traku celom dužinom.

Na uzglavlje smo postavili i dve zidne lampe, iznad obe kasete. Preko puta kreveta se nalazi TV komoda sa radijator maskom. Obloga je urađena od rebrastog panela u drvenom dezenu, dok su komoda i maska od farbanog medijapana.

Kupatilski nameštaj po meri

U kupatilu je već postojao element za lavabo. Bilo je potrebno da uklopimo ostatak elemenata.

Napravili smo jedan zidni plići ormarić i ogledalo u istom dezenu kao postojeći ormarić. Iznad ogledala je granc ploča sa LED sijalicama.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference