Nameštaj za kancelariju menadžerki u Crvenoj Jabuci

Nedavno smo pisali o tome kako smo redizajnirali kancelariju u kojoj svoje radne dane provode naši dizajneri i podelili sa vama fotografije kada smo završili posao. Nedugo zatim, odlučili smo da renoviramo i kancelariju menadžerki Crvene Jabuke.

Evo kako su naši dizajneri, Ljiljana Barlov i Andrej Cerović, osmislili ovu kancelariju i kako je sve ispalo!

Zamisao je bila da sve bude u krem, pastelnim tonovima, a da ploče stolova budu od punog drveta oraha, te da odudaraju i budu u centru pažnje i da se slažu sa štokom od vrata i nogicama na sofi.

Još jedna ideja bila je da se ormarići prostiru celom dužinom zida naspramno od vrata, kao i da ispod tih ormarića “izlaze” dve ploče stolova, koje se naslanjaju na neobične norgare.

Flah nogari stolova su pravljeni po meri, prema našem crtežu, a kasnije smo ih farbali u boju prema ton karti. Flah je debljine 8 milimetara.

Stolice je radio Totem studio iz Beograda, a radne stolice smo tapacirali kako bi se uklopile sa ormarićima.

Kako su se ispod oba prozora nalazila dva radijatora, odlučili smo da ih potpuno sakrijemo ormarićima, a da sa donje i gornje strane ostavimo otvore na pločama, kako bi vazduh mogao da cirkuliše.

U uglu kancelarije zamišljen je kutak za sedenje, pa smo za njega odabrali sofu po meri, po uzoru na model popularne italijanske dizajnerke. Za sofu smo izabrali tri vrste materijala, koje smo iskombinovali sa tabureom, a koji je takođe pravljen po meri i postavljen u kutku za sedenje. Klub stočić u ovom kutku je od farbanog medijapana i postavljen je na točkiće.

Ormar po meri je od medijapana, u istom tonu kao i ormarići. Otvaranje je svuda po sistemu ger na ivici.

Biblioteku, koja se nalazi ispod klima uređaja, napravili smo po meri i naknadno je dodali, a leđa joj obojili u istu nijansu kao što su nogari stolova.

Jedan zid u kancelariji ofarbali smo bojom za školske table, po kojoj može da se crta i piše, u braonkastoj nijansi, kako bi se uklopio sa pločama stolova i ostatkom enterijera.

Kao final touch dodali smo lampu, okačili slike i nabavili još nekoliko dekor detalja, poput neonki koje smo postavili iznad oba stola i sata koji se slaže sa stolicama.

Da li vam se dopada? Kažite nam u komentarima ispod!

Pogledajte i ostale reference