Kuhinje po meri

Kuhinje po meri su ponos naše dizajnerske i proizvodne ekipe

Medijapan je materijal novije generacije koji se dobija mešanjem najfinije drvene prašine, strugotina i posebnog visokokvalitetnog lepka, a njegova površina se potom obrađuje brušenjem, posle čega sledi višeslojno lakiranje.


Ovakav dugotrajan i višefazni postupak izrade garantuje visok kvalitet i dugotrajnost materijala kao i svih komada nameštaja koji se od njega proizvode. U našoj proizvodnji farbamo medijapan posebnim poliuretanskim bojama u preko 1500 boja i nijansi, što mu daje neverovatnu mogućnost transformacije i uklapanja u sve estetske ideje koje možete zamisliti. Medijapan je i materijal koji je visokootporan na uticaj vlage i masnoće, koje se ne primaju na njegovu površinu već se uklanjaju običnim brisanjem, što njegovo održavanje čini izrazito jednostavnim.

Luksuz ima više svojih oblika i drugačije ga doživljavaju različiti tipovi ljudi. Ima onih koji više vole visoki sjaj, koji asocira na raskošne kreacije koje u moderno doba dominiraju svetskim dizajnerskim stilovima. Nasuprot njima, ima i onih koji se ipak priklanjaju diskretnom matiranom odsjaju koji odaje utisak umerenosti i prefinjenosti, karakterističan za neka starija, blaža i elegantnija vremena. Bez obzira na to kojoj od ove dve grupe ljudi pripadate, kuhinje od medijapana u izradi Crvene Jabuke predstavljaju pravi pogodak za Vaš prostor.

Zbog svojih osobina, medijapan je postao jedan od najpopularnijih materijala za izradu kuhinja i kuhinjskih elemenata, u celom svetu. Po završenom procesu lakiranja i bojenja, medijapan dobija diskretan matiran sjaj koji se savršeno uklapa u svaku vizuelnu celinu. Ukoliko se želi postići taj prethodno spomenut visoki sjaj koji odaje utisak ekskluzivnosti i luksuza, poslednji sloj laka se dodatno polira da bi sijao.

Što se dizajna samih kuhinja i kuhinjskih elemenata tiče, njega možete osmisliti Vi sami ili uraditi to u dogovoru sa našim timom iskusnih dizajnera, koji će Vam pomoći da svaku svoju zamisao materijalizujete i vidite je u Vašem domu, a naš tim profesionalnih radnika ce napraviti Vašu kuhinju od medijapana, bilo kog oblika, boje i stila.

Kod nas možete naručiti izradu svih kuhinjskih elemenata, od kredenaca, ormarića, polica, ugradnih elemenata za aspiratore, do ugradnih elemenata za svu ostalu kuhinjsku tehniku.

Pored navedenog, za izradu svih elemenata, za naše kuhinje od medijapana, koristimo samo najkvalitetnije propratne proizvode čuvenih svetskih proizvođača. Okovi, šarke, fioke i amortizeri koje koristimo su proizvodi jedne od najčuvenijih svetskih marki – BLUM, zatim ručice svih vrsta za sve tipove kuhinjskog nameštaja od eminentne i veoma cenjene svetske firme SIRO,POLIPLAST,IDEA kao i dekorativne obloge, u ogromnom dijapazonu boja i stilova, proizvođača SIBU, koje će zasigurno dati taj unikatan utisak Vašoj kuhinji. U Poenkareovoj ulici broj 1 na Dorćolu, sve ove proizvode možete pogledati i kupiti i nezavisno, budući da se tu nalazi nas izložbeni, a ujedno i prodajni centar.

Vaše autentične kuhinje od medijapana biće načinjene u roku od deset do dvadeset dana, ali fleksibilni smo i otvoreni i za skraćenje rokova po potrebi. Kao i za sav ostali nameštaj Crvene Jabuke, tako i za kuhinje od medijapana, dostava, ugradnja i montaža su besplatne za celu teritoriju Beograda i naša su briga.

Ukoliko želite modernu, lepu ali pre svega kvalitetnu kuhinju, izrađenu po najvišim svetskim standardima proizvodnog i estetskog kvaliteta, onda su kuhinje od medijapana, iza kojih stoji devetnaestogodišnje iskustvo naše fabrike, naša preporuka.

Proizvodimo kompletne moderne kuhinje po meri, kao i posebne elemente poput kredenaca, ormara, polica, ugradnih elemenata za sudopere i aspiratore, i propratne elemente za svu ostalu kuhinjsku tehniku. Pored svega toga, u našem prodajnom asortimanu možete naći i i veliki izbor kvalitetnih sudopera domaćih i stranih proizvođača METALAC, ALVEUS i PIRAMYS.

Velika tehničko-tehnološka ekspanzija u svim segmentima ljudskog društva nam je sa sobom donela modernizaciju na svim poljima. Idući u korak sa svakodnevnom promenom trendova na svetskom nivou, teško je održati tempo i ostati upoznat sa svim novim rešenjima koja se pojavljuju. Kako se od celokupne industrije zahteva da se prilagodi novim zahtevima, tako ni onaj njen deo koji se bavi izgradnjom i opremanjem životnog prostora ne zaostaje za drugima.

Sve se više potencira na luksuzu i modernim građevinskim rešenjima, prostranim stanovima i kućama čije prostorije poprimaju najrazličitije veličine i oblike. Uzevši ovo u obzir, industrija nameštaja je prepoznala priliku i prilagodila se novonastalim trendovima i okolnostima. U sklopu modernog stana i moderno opremljenog enterijera, podrazumeva se da će svaki njegov element odgovarati opisu, i ispunjavati najviše estetske, funkcionalne i standarde kvaliteta.

Ceo proces počinje sa našim timom profesionalnih dizajnera, koji svoje moderne zamisli i ideje ugrađuju zajedno sa trudom svih ostalih zaposlenih, u svaki komad nameštaja proizveden u našoj fabrici. Oni su ti koji će osmisliti svaki detalj, liniju, boju, senku, funkcionalni momenat i sveukupni vizuelni doživljaj svake moderne kuhinje koju po meri izrađuje naš tim. Sami, ili zajedno sa Vašim sugestijama i predlozima, od Vaše kuhinje će napraviti oazu savremenog dizajna, koja će celoj stambenoj ili poslovnoj celini u koju bude ugrađena, dati poseban izgled.

Izradi svakog komada nameštaja i svakog kuhinjskog elementa se posvećuje posebna pažnja u našem velikom i moderno opremljenom centru za sečenje i oblikovanje materijala. Sve ovo se radi na tri najsavremenije i nove mašine , od kojih su dve za horizontalno se enje i jedna za vertikalno.

U želji da ispunimo sve najviše standarde koji se od nas zahtevaju, materijali koje biramo za izradu našeg nameštaja su najvišeg kvaliteta. Taj kvalitet mu, pored sjajne estetike, daje i sugurnu dugovečnost i samim tim garantuje zadovoljstvo onih koji ga budu koristili. Među tim finim materijalima su i masiv,furnir i medijapan (sa mogucnošću farbanja u preko 1500 boja i nijansi).

Ugradni elementi koji se koriste za izradu svake naše moderne kuhinje po meri su takođe proizvodi visokog kvaliteta, o čemu svedoče imena elitnih svetskih firmi koja iza njih stoje. To su pre svega bravice, sistemi za spajanje, šrafovi, kapice, lepkovi, spojnice, šine, šarke, klizači i točkići proizvedeni pod okriljem inostranih firmi BLUM, FGV, WIRTH, SPAX i SIRO. Ručice koje koristimo dolaze nam iz fabrike proizvođača SIRO, POLIPLAST, IDEA I SWAROVSKI .

Sve što Vas interesuje pojedinačno od ovih proizvoda, možete pogledati i kupiti u našem prodajno-izložbenom centru u Poenkareovoj ulici 1. na Dorćolu.

Rok za izradu naših kuhinja po meri je između 10 i 20 dana, s tim što smo dostupni za svaku vrstu posebnog dogovora, pa i za skracenje rokova. Transport, ugradnja i montaža svog nameštaja fabrike Crvena Jabuka ulaze u cenu samog nameštaja i ne naplacuju se posebno, ukoliko ove usluge cinimo na teritoriji Beograda.

Ako želite da Vaš stambeni prostor odaje utisak posebnosti, topline, modernog dizajna i visokog kvaliteta u koji je uložen trud, onda su moderne kuhinje po meri osmišljene i proizvedene pod našim brendom ono što ce Vam to i garantovati.

Proizvodimo kuhinje po meri 20 godina