Dečije sobe

Svi mi želimo da svojoj deci pružimo najbolje moguće dostupne stvari i učinimo njihov kvalitet života besprekornim.

Jedan od najvažnijih elemenata u odrastanju svakog deteta predstavlja i životni prostor u kome ono provodi vreme. Bitno je da ovaj prostor odgovara njegovim godinama i potrebama, ali i da oslikava detetovu ličnost na što bolji način, i zadovoljava svu njegovu znatiželju, kao i potrebu za specifičnom vrstom funkcionalnosti, koja je svakom mališanu potrebna.

Upravo na bazi svega ovoga, potpomognut dvadesetogodišnjom tradicijom koju poseduje u izradi nameštaja, tim Crvene Jabuke iz Beograda Vam nudi najveći izbor izrade svih delova nameštaja i propratnih elemenata za dečije sobe.

Od osnovnog nameštaja za dečije sobe kod nas možete naručiti izradu kreveta, plakara, komoda, polica, stolova, radnih površina, cipelarnika, kompjuterskih stolova i slično. Naš profesionalni tim dizajnera je tu da pomogne da se sve Vaše zamisli i želje Vaših najmlađih sprovedu u delo, i stvore im životni prostor u kome će zadovoljno rasti i razvijati se. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice, naši dizajneri će osmisliti idejna rešenja umesto Vas, a sve to prema Vašim potrebama i instrukcijama.

Naše dečije sobe se proizvode isključivo od najkvalitetnijih materijala među kojima su univer (150 dezena), sirova i furnirana iverica, panel, medijapan (koji farbamo poliuretanskim bojama u preko 1000 boja i nijansi), puno drvo. Dobro uigran i iskustvom potkovan tim radnika sa višegodišnjim iskustvom, pretvara sve ono što poželite Vi i Vaša deca u stvarnost u našem centru za obradu i sečenje pločastih materijala, a sve to na 3 najsavremenije mašine za sečenje i kantovanje.

U izradi namestaja za dečije sobe koristimo samo najkvalitetnije propratne elemente i opremu. Koristimo okove, šarke, bravice, klizne mehanizme i amortizere jedne od najčuvenijih svetskih marki – BLUM, zatim ručice svih vrsta za sve tipove nameštaja , kao i dekorativne obloge, u ogromnom spektru boja i stilova, proizvođača SIBU, koje pružaju neverovatne mogućnosti za estetsku raznovrsnost. Ove proizvode možete pogledati i kupiti i odvojeno u našem izložbenom centru, u Poenkareovoj ulici broj 1, na Dorćolu.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice, posetite nas u našem izložbeno-prodajnom salonu u Poenkareovoj ulici 1.na Dorćolu, gde ćemo zajednički sa Vama i Vašim mališanima pronaći ono rešenje koje odgovara njegovim potrebama i Vašem viđenju detetovog detinjstva i mogućnostima.

Izrada svih komada nameštaja traje između 10 i 20 dana, ali po potrebi i dogovoru može biti i kraća. U nase i inace pristupačne cena su uračunate i dostava, montaža i ugradnja na teritoriji Beograda, i to važi za sav nameštaj koji proizvodi fabrika Crvena Jabuka.

Za kraj zapamtite da su dečije sobe mesta gde naši najmlađi i najdraži ukućani provode veliki deo svog vremena. Učinite da im trenutci provedeni u njima budu uživanje i ispunjeni estetski i funkcionalno zadovoljavajućim rešenjima, koja će im omogućiti srećno i nesputano odrastanje, baš kao što i zaslužuju.

Mi pretvaramo maštu Vaše dece u realnost.