1

6 stvari koje svaki ozbiljan muškarac mora imati u svom domu

Predrasuda je da muškarci koji žive sami ne vode računa o svom domu. Današnji muškarci koji su odabrali samački život mnogo više obraćaju pažnju na detalje i uređenje prostora u kom žive.

Kada već dođete u neke godine, važno vam je da budete okruženi stvarima koje, osim lepote, imaju i određenu funkcionalnost i obezbeđuju vam neophodnu udobnost.

Evo na šta treba da obratite pažnju, ukoliko ste muškarac koji sam vodi računa o svom stanu ili kući:

Trpezarijski sto

Klub stočići zgodni su za odlaganje pića, časopisa ili novina, kao i za postavljanje grickalica, ali za pravo uživanje u obrocima potreban vam je trpezarijski sto.

Ukoliko ga nemate, vreme je da nabavite jedan koji se uklapa u ostatak enterijera. To ne mora da bude ogroman slavski sto, dovoljan vam je i jedan manji, za dvoje ili četvoro ljudi.

Odustanite od klub stočića i počnite da obedujete kao čovek!

Komoda sa fiokama

Svaki muškarac voli fioke. One su praktične, pružaju pregršt mesta za odlaganje stvari i sa njima je uvek lako snaći se.

Zato, ako već nemate, nabavite jednu kvalitetnu komodu sa fiokama. Možete je smestiti u spavaću ili dnevnu sobu, a njen sadržaj znaćete samo vi.

Nemojte praviti komodu od najjeftinijih materijala, ovo je lep komad nameštaja koji ćete često otvarati i zatvarati, zato se potrudite da bude kvalitetan i lepo dizajniran.

Radni sto

Ako ste zaposleni single muškarac, sigurno često radite i od kuće. Kauč i spavaća soba nisu mesta gde jedan ozbiljan muškarac može skoncentrisano da radi, tako da vam je potreban i radni sto.

Napravite po meri radni sto koji se dezenom i stilom uklapa u vašu dnevnu sobu (ako imate priliku da jednu prostoriju pretvorite u radnu sobu, još bolje), smestite ga u neki ugao sa dosta prirodnog svetla ili nabavite dizajniranu lampu koja će ga osvetljavati.

Ako stalno radite od kuće, ovo će postati jedan od vaših omiljenih komada nameštaja. Zato se potrudite da vam bude maksimalno dopadljiv.

Kvalitetna posteljina

Prošlo je vreme jeftine, poliesterske posteljine sa motivima superheroja. Ako već imate svoj dom, dovoljno ste sazreli za nekoliko kompleta kvalitetne posteljine.

Birajte posteljinu od prirodnih materijala, sa svedenim šarama ili motivima.

Ne štedite na ovim komadima, jer ćete sa pravom posteljinom mnogo bolje i spavati, što je svakom savremenom muškarcu neophodno.

Ako niste sigurni kakva vam se posteljina dopada, čisto bela pamučna posteljina je uvek odličan izbor.

Kućna biblioteka

Bilo da živite u svom ili iznajmljenom stanu, kao muškarac koji drži do svog ličnog napredovanja i obrazovanja, sigurno imate i knjige od kojih se ne odvajate.

Kako se one ne bi gomilale po kartonskim kutijama i ćoškovima, vreme je da investirate u lepu kućnu biblioteku, koju možete napraviti i po meri, u dezenu i stilu koji vam se dopada.

Dom sa bibliotekom biće primamljiviji i vašim prijateljima koji vas posećuju, a vaše knjige biće vam uvek na dohvat ruke.

Naposletku, svi vole muškarce koji čitaju!

Kupatilski ormarići

Bilo da ste muškarac starog kova koji od kozmetičkih proizvoda koristi samo penu za brijanje i dezodorans, ili metroseksualac sa pregršt kozmetike, kupatilski ormarići su vam potrebni kako biste sve to odložili.

Posetioci vašeg kupatila ne treba da budu upoznati sa paletom proizvoda koje koristite čim kroče unutra, zato napravite ormariće.

Osim toga, ovo će vam olakšati sređivanje kupatila, jer ćete imati manje prašine da brišete, tako da su kupatilski ormarići dvostruko praktični.

Ukoliko razmišljate o nameštaju po meri

Ili pogledajte neke od naših radova

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>