59

Dnevni boravak inspirisan prolećem – 50 kreativnih ideja

Kako je lepo napraviti promene u dekoraciji kuće! Čak i kada nam se to ne radi, rezultat je vredan toga. Za početak, želimo da naglasimo da sezonska renoviranja uključuju samo promenu tekstila i boja.
Naravno, ako imate više vremena i ostalih sredstava, kada uređujete dnevnu sobu za proleće, možete dodati neki komad nameštaja ili novu lampu, prostirku ili zavese. Pa, pošto je tako lako, zašto to ne uradite baš ovog proleća? U ovom članku delimo sa vama više od 50 inspirativnih fotografija da svoju dnevnu sobu uredite za proleće, učinite je veselijom, ispunite je jarkim bojama, laganim tkaninama i jednostavnim rasporedima koji čiste prostoriju. I ne gubeći iz vida činjenicu da postoje rešenja za skladištenje koja olakšavaju red.

54 55 56 57 58 59 60

Evo šta možete da uradite a  da ne potrošite mnogo enerije i sredstava:

Obnovite tekstil

Najbrži, najlakši i najekonomičniji način da svoju dnevnu sobu pretvorite u prolećnu je da obnovite tekstil (pre svega jastuke, ali i tepihe, ćilime i zavese). Gledaćete je kao novu.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Krečenje ili tapete

Sledeći korak, uz malo više posla, bio bi krečenje zidova da bi se ceo osvetlio ili dodala boja jednom zidu. Isto tako, postavite tapetu sa prolećnim štampanjem na jednu stranu. Ovde ćete morati da uložite malo više vremena, ali ako ga imate, trud će vam se višestruko vratiti.

11 12 14 16 17 18 19

Tapacirajte i postavite pokrivače

Ako nameravate da uložite malo više, ponovo tapacirajte stolice ili sofu. Srednja verzija? Postavite podmetače na sedalna mesta.

Ukrasi i aksesoari

To znači odlazak u kupovinu da biste se rešili nekog starog ukrasa koji vam se ne sviđa i promenili i stavili onaj koji volite ili, jednostavno, kad konačno možete kupiti onu lampu o kojoj ste tako dugo sanjali.

15 21 - Copy 22 - Copy 23 24 26 27 28 29 30

Novi nameštaj

Razmislite o promeni nameštaja ovog proleća. Možete kupiti nove komade ili dati šansu onima koje imate, a možete i napraviti neki lep komad nameštaja koji vam je baš po meri.

32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 43 45 46 47 48 49 50 51 52

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu.