21

Ukrasite svoj dom za Dan zaljubljenih

Mnoge polemike se vode oko Dana zaljubljenih – počev od onih da li se tog dana zaista slavi zaljubljenost ili mučeništvo, da  li je praznik pravoslavni ili je samo katolički, da li je ljubav ili je zaljubljenost, da li je praznik povod da se potroše „na gluposti“ još neki novci, da li je u pitanju još jedan marketinški potez potrošačkog društva… Šta go da je, mi se time nećemo baviti. Ono što ćemo učiniti biće razmena ideja sa vama koji želite da obeležite Dan zaljubljenih. Ideja koje će vam poslužiti da ulepšate svoj prostor, a da u tom poduhvatu ne potršite značajan novac.

Videćete, pored toga što je ekonomična, sva dekoracija je prolaznog karatkera, to jest, sasvim je moguće koristiti je samo jedan dan. Zato i delimo sa vama fotografije na kojima su detalji, sitnice, ukrasi,  pribor i posuđe u obliku srca. Takođe, tog dana u prostoru možete istaći suvenire i fotografije sa uspomenama na važne datume koje podsećaju na ljubav koju slavite.

Sladokusci mogu napraviti dezert u obliku srca, a ozbiljniji kulinari mogu ukrasiti trpezu ljubavnim simbolima.
Oni koji se ne zadovoljavaju ovakvim simbolima, mogu računati na cveće, mirise i sveće – a sve to možete videti na fotografijama koje slede.
Pogledajte, pa onfa izaberite ono što je vama najinspirativnije.

 

1.1 2.2 2 3.3 3 4.4 4 5.5 5 6.6 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 22 23 24 25 26 27 28 29

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu.