0-13

Lepota i pragmatičnost stana opremljenog nameštajme po meri

Danas sa vama idemo u jedan ukusno i otmeno opremljen stan koji zaslužuje da vam posluži kao inspiracija. Razlog što delimo ovaj primer s vama nije samo u tome što ćete imati priliku da se još jednom uverite u prednosti i značaj opremanja prostora nameštajme po meri, već i zato što verujemo da će sveukupan utisak biti koristan  inspirativan za vas. Detalji, nameštaj za sedenje, tkanine, raspored elemenata  sve nam je ličilo na primer dobre prakse koji može poslužiti drugima.

Što se tiče nameštaja po meri, njega ćete ugledati u kuhinji, cela kuhinja je opremljena nameštajem po meri i jedina zamerka koju mi imamo je u tome što nije bolje iskorišćena visina zidova. S drugr strane, elementi do plafona bi narušili opšti stil i esttetiku stana, tako da nam je jasno zašto nije data prednost funkcionalnosti po svaku cenu.

1-8 2-8 3-8 4-8 5-8 6-7 7-8 8-8 9-9 10-7

Kad smo kod prednosti, glavna prednost kuhinja po meri je njena potpuna prilagodljivost raspoloživom prostoru, uključujući nepraktične ćoškove i otvore. Nameštaj i elementi kuhinje čine jedinstveni komadi stvoreni za određeni enterijer. Kuhinju po meri nije lako zameniti nekom drugom, industrijski izrađenom kuhinjom. Uz poznavanje stila, materijala i imajući u vidu potrebu koju kihinja treba da zadovolji, dizajner može da projektuje jedinstven i ekskluzivan prostor koji u potpunosti odgovara vašem ukusu. U tom smislu, ova kuhinja je pun pogodak.

11-6 12-4 13-4 14-4

U nastavku pogledajte ostatak stana, bacite neobavezno pogled i na elemente kupatila, pa sami procenite šta sve može da uradi nameštaj po meri.

 

15-3 16-3 17-4 18-3 20-2 21-3 22-2

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

 

Izvor: Delikatissen