2-16

Topla i plemenita kuhinja po meri jednog šarmantnog stana

U današnje vreme, stil života i arhitektura stapaju se u prelepu kombinaciju koja se ogleda u dizajnu enterijera. Jedna od karakterističnih osobina savremenih domova , ponajviše stanova, je prisustvo velikih kuhinja sa prostorom za trpezariju.

Ovo se razlikuje od pređašnjih trenodova, kada su kuhinje obično bile manje, a trpezarije se selile u dnevnu sobu.  Danas kuhinja postaje višenamenski prostor koji podstiče društvenu interakciju.

Šarm drveta je jedan od najistaknutijih obeležja savremenog stila, što se takođe odnosi i na kuhinje, poput ove prelepe koju vam danas pokazujemo.

0-15 1-13 3-16

U ovoj kuhinji drvo stvara ugodnu i privlačnu atmosferu koja vas poziva da u ovoj prostoriji provedete vreme. Nameštaj tamnih boja, mermerna ploča i nekoliko ukrasnih detalja, u kombinaciji sa mekom i svetlom paletom boja, doprinose stvaranju spokojnog i opuštajućeg ambijenta. Elementi su uklopljeni u mere prostorije, na način koji izgleda jednostavno i kreativno, a opet sve se savršeno uklapa. Ugradni delovi, viseći elementi, radna ploča, kredenac… Sve po meri i s ukusom!

2-16

Diskretne police na drugoj strani zida, veliki prozor koji sve preplavljuje prirodnim svetlom, švedski kamin sa pločicama i čvrsti drveni sto sa dizajnerskim stolicama, upotpunjuju ovu toplu i privlačnu kuhinju.

4-13 5-12 6-12

Prednost što je trpezarija u kuhinji je jasna, sve je bliže i funkcionalnije, mana je potpuno ista: upravo zato šro je u pitanju isto mesto gde se kuva i uživa, potrebno je održavati čistoću i red.

7-14 8-12 9-12 10-12 11-9 12-11 13-7

Što se tiče ostalih prostorija, zamolićemo vas i za osvrt na spavaću sobu čiji nameštaj je uklopljen u milimetar i gde je svaki element upravo po meri prostorije.

14-7 15-6 17-6 19-4
Kako vam se dopada ovaj stan? Da li vam se sviđa kuhinja po meri? A spavaća soba? Pišite nam u komentarima!

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

 

Izvor: Delikatissen