portada

Sve počinje s dobrom idejom – inspirativni primeri kuhinja po meri

Iako je san svakoga od nas da, kada preuredimo kuhinju, ona nama traje godinama, realnost je nešto drugačija. Naime, istina je da to obično nije slučaj jer je veoma teško pronaći stil kuhinje koji je bezvremenski i koji može da preživi sve promene trendova u dekoraciji koje tako se tako intenzivno I često dešavaju u svetu dekora enterijera. Zato je naša preporuka jasna: da, bilo da poboljšavate izgled kuhinje koja pripada iznajmljenom stanu, renovirate prostor iz 80-ih ili radite kompletno renoviranje, birajte kuhinju koja se vama trenutno dopada i koja je moguća za prostor u kome živite. Drugim rečima, neka bude po vašem ukusu i po meri stana.

Mi u nastavku delimo sav ama primere moderno opremljenih kuhinja jer verujemo da, baš zato što je dizajn ovih modernih kuhinja veoma savremen, može trajati godinama bez potrebe za bilo kakvim promenama ili reformama. Na primer, elegantne i čiste kuhinje se odlično slažu sa savremenim dekorom. Ne kažemo da dekoracija mora biti previše jednostavna. Nekoliko jedinstvenih stilskih detalja može dati poseban pečat vašem prostoru, od skandinavskog minimalizma do šarma južnjačke seoske kuće. Ako imate na umu da uskoro renovirate svoju kuhinju, onda bi trebalo da uzmete u obzir i primere koje ćemo podeliti s vama u nastavku (u vidu fotografija) kako biste pronašli inspiraciju za svoj prostor. Današnji fokus će biti na fotografijama jer smo u prethodnom periodu pisali nadugačko i naširoko o malim – velikim – otvorenim – modernim – rustičnim (nastavite niz) kuhinjama i u našim blogovima možete pronaći pregršt saveta koji će vam bitio d koristi.

Uživajte u primerima i pišite nam u komentarima da li vam se neka kuhinja posebno dopala!

1 2

portada 5-8 8 1 16 la-cocina-blanca-con-muebles-sin-tirador_00000000_230220162434_850x1275 0-9 4-2 18-8 17-10 4-19 1-2 3

Izvinite zbog prekida programa. Sledi napomena:

Tekst na blogu koji ste pročitali, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije koje ste videli i koje ćete videti u nastavku su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

 

4

5 6 7 8 9 10 11