0 (1)

Kuhinja po meri koja vam lako može postati inspiracija

Savršenstvo ne postoji – ali zato postoji prava mera svega!

U ovom šarmantnom stanu od 58 m², koji ima više od jedne lepote u sebi, nalazi se i ova kuhinja po meri koja je morala da se prilagodi crtežu.

Koristeći prednost velike visine do plafona i sa inteligentnom idejom o rasporedu, ova otvorena kuhinja bez zidova je optimizovana da se savršeno prilagodi planu, i da zadovolji kriterijume kojima teži svaki stanar: da bude funkcionalan, lep i prijatan prostor.

U ovakvom malom stanu svaki centimetar je važan, a kuhinja je jasan primer pametnog dizajna. Raspored hrastove radne ploče u obliku slova „U“ nudi izdašan radni prostor i tako omogućava efikasno korišćenje svakog ugla. Štaviše, izbor hrasta kao glavnog materijala dodaje dašak prirodne i skandinavske topline kuhinji.

1-19 2-21 3-19 (1) 4-21

Izložena cigla na jednom zidu donosi autentičan, rustikalni šarm prostoru, stvarajući zanimljivu kombinaciju sa kuhinjskim ormarićima u elegantnoj tamnoplavoj nijansi. Kožne ručkice na ormarićima daju sofisticiran i moderan detalj dizajna, uazujući koliko je važno obratiti pažnju na male detalje.

Da bi estetika bila čista i neopterećena, uređaji su nenametljivo integrisani u dizajn kuhinje, pomažući da se stvori konzistentniji i elegantniji izgled u celom prostoru.

5-21

Raspored kuhinje u obliku slova “U” upotpunjen je kuhinjskim šankom na poluostrvu, pružajući dodatni prostor za neformalno druženje, obedovanje… Sa udobnim stolicama, ovaj bar postaje idealno mesto za druženje dok kuvate ili uživate u šoljici kafe.

Porcelanska sudopera je strateški postavljena ispod prozora, ne samo da omogućava prijatan pogled tokom kuvanja, već i obezbeđuje optimalno prirodno osvetljenje za ovo centralno radno mesto.

Ukratko, ova kuhinja po meri je sjajan primer kako pametan dizajn može pretvoriti mali prostor u funkcionalno i prijatno mesto. Šta mislite, da li vam se sviđa? Nama definitvino da.

P.S. Ostatak stana nam je delovao zanimljivo zbog raznih idejnih rešenja i zato delimo sa vama fotografije dnevne sobe, spavaće sobe i kupatila. Uostalom, verujemo da je lepše kad možete da sagledate prostor u celini.

6-18 7-17 8-15 9-15 10-14 11-14 12-14 13-13 14-13 15-12 16-10 17-11 18-11 19-9 20-9 21-10

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

Izvor: Delikatissen