Stan koji ima sve: od kuhinje po meri do detalja izabranih s ukusom i merom

Danas idemo u jedan moderan i lepo spakovan stan koji ima sve elemente koji su potrebni da bi stan bio dom: lepotu, funkcionalnost, kontakt s prirodom i higijenu. Uređen je u skandinavskom stilu, pa odatle i dekorativni detalji – svedeni, praktični, funkcionlani. Biljke su značajni elementi u sknadi dekoraciji i mogu uneti život i svežinu u dom, što i jeste slučaj u ovom stanu od 49 m².

Ako ste i vi ljubitelj prirodnih elemenata u dekoraciji, savetujemo vam da svoje kućne biljke posadite u dizajnerske saksije, na police ili na viseće elemente kako biste maksimalno iskoristili prostor i istovremeno postigli maksimalan efekat ukrašavanja prostora. Na fotografijama stana koji danas virtuelno posećujemo možete  videti kako lepo i skladno izgleda ova dekoracija koja ima i zdravstvene prednosti, kao što je poboljšanje kvaliteta vazduha i smanjenje stresa, pa se zato dodatno  preporučuju.

1-9 2-8 3-10 4-10 5-11

Stan koji sada zajedno obilazimo mali je, sa samo jednom spavaćom sobom, ali veoma dobro iskorišćen i raspoređen zahvaljujući svom otvorenom konceptu. Stil je skandinavski ali sa elementima industrijske dekoracije.
Nama je najveću pažnju privukla crna kuhinja je jedan od najupečatljivijih elemenata enterijera, a pravljena je po meri prostora i u skladu sa estetikom skandinavskog stila. Za početak, tim svojim elegantnim i smelim izgledom, ali i funkcionalnošću i pragmatičnim rešenjima. Prvenstveno mislimo na igru različitih dubina komada nameštaja koja je omogućila da kuhinjski prostor bude koliko toliko prostran. Naravno, pozitivan utisak su ostavili i kapaciteti visećih delova ali verujemo da je standard da se u ovako malim prostorijama svaki milimetar visine koristi do kraja. Najposle, to i jesu prednosti nameštaja po meri.
U sklopu kuhinje i trepzarije bismo još izdvojili i lampe koje, u industrijskom stilu, iznad trpezarijskog stola prostoru daju moderan i funkcionalan izgled.

6-9 7-11 8-11 9-7 10-8 11a-1

Doapala nam se i spavaća soba, ponajviše zbog izlaska iz tamno sivila dnevne sobe i ulaska u boju terakote na zidovima, toplu i zemljanu, kojom su ofarbali i klizna vrata koja su se potpuno uklopila i prošla nezapaženo.

12-9 13-9 14-7 15-6 16-7 17-8

Zaista nam se dopada prijatna atmosfera koju stvaraju neutralne boje i prirodne boje, kao i sav ovaj tekstil u dnevnoj sobi koji, u kombinaciji sa velikim brojem biljaka, ostavlja utisak prijatnosti i svežine u prostoru.

18-7 19-7 20-7 21-5

Kako se vama sviđa ovaj stan? Da li vam se nešto posebno dopalo? Da li vam se dopala kuhinja po meri? Pišite nam u komentarima!

 

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

 

Izvor: Delikatissen