kuhinja-po-meri-a-blok-4

5 prednosti i 15 primera kuhinja po meri

Ako ste u fazi opremanja stana i dvoumite se oko kuhinje po meri i neke prefabrikovane, dobro je da se prethodno informišete o prednostima i nedostacima.

Evo šta dobijate ako se odlučite za izradu kuhinje po meri.

1.Zadovoljavanje potreba prostora

Glavna prednost kuhinja po meri je njena potpuna prilagodljivost raspoloživom prostoru, uključujući nepraktične ćoškove i otvore. Nameštaj i elementi kuhinje čine jedinstveni komadi stvoreni za određeni enterijer. Kuhinju po meri nije lako zameniti nekom drugom, industrijski izrađenom kuhinjom. Uz poznavanje stila, materijala i imajući u vidu potrebu koju kihinja treba da zadovolji, dizajner može da projektuje jedinstven i ekskluzivan prostor koji u potpunosti odgovara vašem ukusu.

1 2 3

2.Idealan izbor za plafone i zidove sa posebnim karakteristikama

Da bi postigao optimalan rezultat, klijent mora da naznači mere, potrebu za pokrivanjem i raspoloživi budžet, kao i niz smernica koje se tiču estetskih sklonosti (stil, materijali, boje, itd.). Sa svim ovim informacijama, može da se sprovede u delo projekat koji će zadovoljiti specifične potrebe.

4 5 6 7

3.Vi birate materijal

Izbor sirovine, debljine dasaka, kao i izbor boja, još je jedno od pitanja koja idu u prilog kuhinjama po meri, a dostupan je u svim vrstama materijala i završnih obrada. Iako je obično medijapan tražen materijal za izradu kuhinja, postoji mnogo mogućih materijala kao i projekata, što klijentima daje veliku mogućnost izbora.

8 9 10

4.Bezbroj kompozicija

Najbolji način da iskoristite bilo koji prostor do u milimetr je kroz nameštaj po meri. Isto važi i za kuhinje po meri. One odgovaraju na potrebe koje kprefabrikovana kuhinja ne zadovoljava. Na primer, uklapanje komada u vrlo specifičan prostor, poput praznine ispod prozora ili kosine, za prefabrikovane kuhinje je nemoguća misija.

11 12 13

5.Konsultacije sa profesionalcima

Jedna od glavnih prednosti kada pričamo o kuhinjama po meri je upravo mogućnost da se konsultujete sa dizajnerima i majstorima u svakoj fazi izrade. Njihova ekspertiza, znanje i iskustvo vam sefinitivno mogu olakšati donošenje odluka, kao i da napravite pravi izbor za sebe.

14

15


Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu.