25

Reforma stana je najuspešnija kada u njoj učestvuje nameštaj po meri

Koliko je nameštaj po meri preporučljiv u malim prostorima, toliko je preporučljiv i poželjan u domovima i poslovnim prostorima koji imaju veliku površinu.
Jer, kao što je za optimalnu opremljenost malog stana potrebna veština, maštovitost, pragmatičnost i dobro oko za korišćenje svakog milimetra, tako je u velikim prostorima važno da se površina iskoristi maksimalno, ali da nameštaj ne bude gigant koji osvaja prostor, samo zato što može tu da stane.


Ovo je samo jedan od razloga zašto je nameštaj po meri bolji izbor od ndustrijskog koji pripada serijskoj proizvodnji. Drugi razlog je, na primer, što nameštaj po meri uvek nosi lični pečat onoga ko ga je naručio, a samim tim je i unikatan i jedinstven. Treći razlog je funkcionalnost nameštaja po meri koja se često i ne vidi spolja, ali je jasna kad, na primer, otvorite plakar i vidite šta sve on sadrži. Četvrti je mogućnost konsultovanja sa dizajnerima dok su radovi još uvek u toku. Peti je… Da ne nabrajamo više jer verujemo da će narednih 30 fotografija mnogo detaljnije, očiglednije, jasnije i preciznije predstaviti sve prednosti opremanja doma nameštajem po meri.

Izvolite ih pogledati:

 

0

1

2

4

5

6

7

8

9

10

11

12

14

15

16

17

18

19

21

22

21

22

24

25

29

30

Nadamo se da ste uživali u ovoj virtuelnoj turi i da vam se stan dopao koliko i nama. Takođe se nadamo da ćete neku inspirativnu fotografiju iskoristiti i prilikom opremanja svog stana – makar kao početnu ideju, a dalje će vas vaša kreativnost odvesti gde treba.

 

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

 

Izvor: Delikatissen