0-1

Evo kako biljke i tkanine utiču na lepotu stana

Važno nam je da vas podsetimo da mi, Crvena Jabuka, pored toga što se brinemo da vaši domovi i poslovni prostori budu opremljeni nameštajem po meri i po vašem ukusu, ponekad volimo da podelimo sa vama i savete, to jest, ideje koji mogu biti inspirativni i koji vam mogu pomoći da oplemenite i ulepšate prostor u kome provodite vreme.

Danas, a u skladu sa našom izjavom, delimo jedan inspirativan primer stana koji pokazuje kako biljke i tekstilni materijali mogu da izmene prostor.

Ovo je verovatno jedan od najjednostavnijih i najjeftinijih trikova koji utiču na to da dekoracija svakog ili poslovnog prostora doma bude prijatnija i lepša.

1-14

Za početak hajde da uradimo jednu vrlo jednostavnu vežbu: pogledajte prvu fotografiju stana, a onda ga zamislite ijedne biljke i bez svih ovih „suvišnih“ tekstila, ćebadi, jastuka, zavesa, ćilima, tepiha… Zatim, pređite preko prve fotografije i opet pogledajte kako stan izgleda sada. Kada bismo sklonili biljke i tekstile, kuća bi bila monotona i dosadna, zar ne?!

2-13

3-12

4-12

5-12

Ono što je važno da naglasimo je da ovaj stan ima veoma dobru osnovu: lep i očuvan drveni pod, okviri prozora i vrata, lepo i uredno okrečeni zidovi… Ako ćemo pravo, kupatilo i kuhinja su prostorije koje nam se najmanje sviđaju i njih bismo promenili tako što bismo napravili nameštaj po meri za obe prostorije, ali i trenutno stanje je podnošljivo, budući da je u pitanju stari stan koji služi za izdavanje na dan ili na neki kraći period.

7-13

8-13

9-11

10-10

11-9

12-9

Zato nije ni čudo što su ulaganja minimalna (biljke i tekstil) i što je sve ostalo svedeno na najekonomičniju meru.

13-10

14-9

15-8

17-8

18-7

19-7

21-6

22-5

24-5

Sada, kada ste pogledali čitav stan, kažite da li biste u njemu odseli nedelju dana i da li bi vam toplina koju su uneli detalji uticala na izbor prostora u kome ćete boraviti. Čekamo vaše komentare i radujemo im se unapred!

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

 

Izvor: Delikatissen