0-13

Mali stan – veliki rasadnik ideja po meri

Danas idemo u virtuelnu posetu jednom malenom stanu u kome sve vrvi od dobrih ideja, napravljenih po meri prostora, a istovremeno i sa stilom.

Pogledajmo ga!

Sa kompaktnim dizajnom i pažljivim odabirom elemenata, ovaj maleni stan nudi udobno i funkcionalno okruženje i pokazuje nam kako inteligentni dizajn može transformisati čak i najmanji prostor.

Jedna od ključnih karakteristika ovog malenog doma je opremljenost nameštajem po meri i upotreba svetlih boja za vizuelno povećanje prostora. Zidovi su okrečeni u mekim, neutralnim tonovima kao što su prljavo bela i biserno siva i stvaraju osećaj laganog i rasterećenog prostora.

Pored toga, kuhinja, pravljena po meri, sa idejama koje maestralno pokrivaju proctor pa čak I mrtve uglove, ima bež paletu boja koja se harmonično integriše sa ostatkom prostora, pružajući osećaj topline i elegancije.

1-7 2-6 5-8 6-8 portada

Da bi maksimalno iskoristio svaki kvadratni centimetar, stan je u velikoj meri opremljen nameštajem po meri koji sadrži pametna rešenja za skladištenje i dizajn. Krevet koji je napravljen po meri i nalazi se iznad sofe u multifunkcionalnoj drvenoj konstrukciji koja kombinuje udobnost i praktičnost.

8-6 8a 9-6 10-5 11-4 12-4 13-4 15-4

Za penjanje do kreveta postoji mobilno stepenište sa ostavom, genijalne konstrukcije, kao i ‘klizni ormar’ ispod kreveta po meri. Pametna rešenja koja iskorištavaju inače neiskorišćene površine, pružajući pogodno mesto za skladištenje malih predmeta, odeće, posteljine ili bilo čega drugog potrebnog da bi vaš studio bio uredan.

U uglu dnevne sobe ugrađen je komad nameštaja sa ostavom, policama i funkcionalnim radnim stolom. Ova kombinacija nudi namenski radni prostor koji se neprimetno uklapa u celokupni dizajn. Polica za knjige je napravljena po meri i predstavlja prostor za knjige, ukrasne predmete i kancelarijski materijal, dok je radni sto idealan za rad na projektima i učenje.

U prostoru između kuhinje i sofe postoji čak i prostor za trpezarijski sto i 4 stolice, što znači da osoba koja tamo živi voli da prima goste i bilo je važno da se prostor posveti tome.

3-6 4-6 4a 7-6

Mali stan, ali veoma dobro iskorišćen prostor. Nama se čini da je pravi rasadnik ideja kako opremiti mali prostor nameštajm po meri, s puno funkcionalnih i ujedno lepih rešenja. A vi šta mislite? Pišite nam utiske, radujemo im se!

15-4 16-2 17-3 18-3 19-1 21-2

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

Izvor: Delikatissen