0-15

Mali stan koji sija u punom sjaju

Svima nam je jasno da, svako ko to želi, može maksimalno iskoristiti čak i najmanji prostor i urediti ga tako da u njemu život bude prijatan. Da, svesni smo da ova izjava na prvo čitanje zvuči oholo, ali ako je još jednom pročitate, shvatićete da nismo izjavili da se od svakog prostora može napraviti vila, već da svaki prostor može da da svoj maksimum i može biti svoje najprijatnije izdanje. Samo je potrebno iskoristiti njegova najlepše potencijale. Kao dokaz naše tvrdnje, danas idemo u jedan stan od 45 m² koji je, dobrim delom, opremljen nameštajem po meri.

1-11

Ovaj stan je pokazatelj čiste realnosti, a realnost je da naše potrebe nikada nisu iste, tako da, u zavisnosti od potreba, načina života, budžeta, starosti i raznih drugih faktora, samo 40 kvadratnih metara može biti idealna površina za neke među nama.

Pošto nam je cilj da vam, kroz objave inspirativne blogove, pomognemo da se inspirišete kako da uredite svoj životni prostor, hajde da se fokusiramo na pozitivne aspekte ovog stana.

Najbolja stvar u njemu je prijatna atmosfera celine. I, kad kažemo celina, ne mislimo samo na prostor koji nema više prostorija, već na jedinstvo u stilu čitavog stana. Kuhinja je napravljena po meri, bela je, svedena i neutralna, ali joj drveni pod, izloženi zid od cigle i kožni detalji u ormarima daju onu toplu notu koja raskida sa hladnoćom i poziva nas da popijemo piće u prijatnom ambijentu.

6-11

7-11

Kuhinjski elementi su, verujemo, praktično osmišljeni i raspoređeni, a svojim izgledom dokazuju da je neko vodio računa o svakom detalju i ton a način da kuhinja izgleda interesantno, ali istovremeno nenapadno.

2-11

3-11

5-11

Spavaća soba nema prozor pa je, umesto klasičnih vrata, od dnevne sobe odvojena staklenim vratima. No, to nije (makar nama) najuzbiljiviji deo spavaće sobe. Nama se najviše dopala “mini ostava” koja se nalazi  u uglu sobe, a poslužila je kao ugradni garderober. Njegova površina nije velika, ali za praktične osobe, kojima moda nije u fokusu, sasvim je dovoljna. Naročito ako imamo u vidu da se i u predsoblju nazi plakar koji je bogat elementima za skladištenje i u koji se, sigurni smo, odlaže makar vansezonska garderoba.

9-11

10-10

11-9

12-10

13-9

15-7

Kupatilo je jednostavno, da jednostavnije ne može biti, što nas ne iznenađuje, budući da je ceo stan veoma svedeno (ali ukusno) opremljen. Ipak, sasvim je moguće da će vam lavabo i komad nameštaja ispod njega biti interesantni za opremanje vašeg kupatila, pa vam zato i ovu sliku ostavljamo kao inspiraciju.

16-7

17-6

Što se tiče terase, u njoj nijedan komad nameštaja nije napravljen po meri, ali sama terasa je baš po našoj meri 😊
Jedino joj, ako nas pitate, fali par šoljica i čajnik 😊 Ili par čaša i bokal limunade…

18-6

A vi, šta vi kažete za ovaj stančić? Da li vam se dopao? Pišite nam u komentarima, radujemo se da ih čitamo!

 

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

Izvor: Delikatissen