11-3

Kreativnost u 24 m² opremljena po meri

Ljudi koji žive u malenim prostorima veruju da je ljudima koji žive u velikim kućama i stanovima mnogo lakše da opreme svoj dom. Oni koji žive u velikim stanovima ubeđeni su da je mnogo lakše opremiti mali prostor. Istina je da, ako hoćete da opremite svoj dom po meri i u skladu sa raspoloživim prostorom i sa svojim poteebama, nije lako ni u jednom slučaju.

No, tema današnjeg bloga je jedan maleni stan, garsonjera, opremljena u skladu sa svojim kapacitetima i po meri, pa hajde da se pozabavimo njome.

U skandi dekoraciji, kreativnost postaje osnovno sredstvo za transformaciju čak i najmanjih prostora u udobne i funkcionalne domove, kao u ovom malenom apartmanu od 24 m² koji predstavlja čist primer kako je optimalna upotreba minimalnog prostora ipak moguća i to bez pravljenja kompromisa sa stilom.

Pažljivim planiranjem i uz izvesnu dozu genijalnosti, ovaj stan je sa ukusom renoviran i prilagođen da postane efikasan i šarmantan dom.

1-2 2-2 3-1 4-1 5-1 6-2 8-2 9-1 10-3 12-2 14-2

Ono što je nama privuklo najveću pažnju je komad nameštaja, kompleksan i po formi i po funkcionalnosti, a koji je napravljen po meri. U pitanju je, pogađate, kuhinja po meri, to jest, stepenište, to jest komad nameštaja za odlaganje i skladištenje, to jest krevet po meri. Zovite ga kako vam volja, ovaj komad nameštaja pokriva sve nabrojane uloge i to veoma uspešno.

0-1 7-2 8-2 11-3 13-4

Sa aspekta estetike, ceo komplet dekoracije ima veoma elegantan i atraktivan izgled. Inteligentna distribucija koristi svaki ugao, dok istovremeno pruža i vizuelno prijatno i funkcionalno iskustvo.

Svetli drveni podovi stvaraju toplu i prijatnu osnovu, dok dva strateški postavljena prozora preplavljuju prostor sjajem koji vizuelno proširuje prostor za nekoliko metara.

A šta tek reći o zidovima dnevne sobe ukrašene lajsnama koje prostoru daju taj elegantan i dostojanstveni duh?! Ovaj stan je dokaz da bez obzira koliko je mali dom, uvek možemo da ga učinimo atraktivnim i praktičnim.

10-3 15-1 16-1

Kako se vama čini ovaj stančić? Dopada li vam se neka ideja? Pišite nam u komentarima, čekamo ih!

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

Izvor: Delikatissen