1

Elementi modernih dečijih soba koji kreiraju trend

Bez obzira da li tražite ideje za uređenje sobe za svoju bebu ili je došlo vreme da dečju sobu prilagodite ličnosti i potrebama uzrasta vaših mališana, ovaj blog će vam verovatno biti koristan „Pregledali“ smo kataloge velikih firmi za nameštaj i dekoraciju kako bismo saznali koji će trendovi vladati u dečijim spavaćim sobama 2024. godine. Dakle, sada znate: uzmite u obzir, jer poznavanje boja, stilova ili materijala koji se pojavljuju u najinovativnijim predlozima najbolji su početak dizajniranja bilo kog prostora.

1.Svetle boje za najmlađu mladunčad

Svetle boje, kao što su bela, siva ili krem, 2024. godine će se pojaviti u dekoraciji dečijih soba. Naravno, najklasičniji ukusi će sigurno i dalje biti aktuelni: ružičasta i plava će i dalje zauzimati istaknuto mesto u bebi sobama, a i u prostorijama malo starijih mališana. Ako vas brine neutralnost tonova bele, bež i krem, nema potrebe: jasno vam je da dečije igračke unose intenzitet boja tako da će deca biti sasvim dovoljno vizuelno stimulisana i kroz detalje.

2

2.Zidovi ukrašeni muralima

Pronaći ćete murale za sve uzraste, a svi su idealni za podsticanje mašte i kreativnosti mališana. Pokušajte da izaberete dizajn koji se uklapa sa bojama dekoracije i ako počinjete od nule i mural je prva stvar koju ćete izabrati, izaberite nežnu boju u pozadini sa motivima u drugim bojama kako biste uneli radost i život u spavaću sobu vašeg deteta.

3

3.Kreveti na više nivoa

Znači, ne govorimo  oklasičnim krevetima na sprat!Govorimo o krevetima koji su kaskadno poređani po nivoima i njihov uspeh je posledica ne samo potrebe za optimizacijom prostora u zajedničkim spavaćim sobama, već i potrebe da stvorite multifunkcionalnu prostoriju. Ovakav dizajn vam omogućavaju da koristite deo ispod kreveta kao prostor za igru, radnu sobu ili da postavite drugi krevet. I pored toga, obično imaju veliki kapacitet skladištenja.

4

4.Bela boja i drvo

Ova kombinacija koja je toliko popularna u celom domu stiže i do dećije ili bebi sobe. I nije iznenađujuće, jer je sa ovom kombinacijom teško pogrešiti. Bela i svetlo drvo su garancija spokojnog i mirnog ambijenta. Ako želite da mu date vedriji ili detinjastiji šmek, poigrajte se tekstilnim dodacima ili oblogama koje unose dašak boje.

6

5.Nameštaj po meri

 

Pored nameštaja i modularnih kompozicija koje se prave u masovnoj industriji nameštaja, dizajn po meri će nastaviti da zauzima vrhunske trendove u dečijoj dekoraciji i tokom 2024. Izbor nameštaja po meri je opcija koja vam omogućava ne samo da se maksimalno prilagodite raspoloživom prostoru, već i da birate boje, završne obrade i moderan a funkcionalan raspored elemenata.

9

 

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

Izvor: El Mueble