17

40 inspirativnih fotografija za jesenju dekoraciju vaše spavaće sobe

Dolazak jeseni, kao i proleća, početak je novog ciklusa, jasno obeleženog promenama koje nam priroda saopštava. Jesenja svetlost i boje biće savršen vodič za našu spavaću sobu. Kontrasti tipični za leto i hladne boje ustupaju mesto harmoniji i toplini. Teksture takođe dobijaju na značaju, postajući snažan argument u našim kombinacijama tekstila. Više nego prethodnih meseci, tkanine i presvlake treba da nas pokrivaju.

Sve ovo treba da imamo u vidu kada budemo spremali sobu za jesenje dane i noći. Zato vam u današnjem blogu nudimo 40 fotografija koje će vas, sigurni smo, inspirisati kako da dekorišete svoju spavaću sobu i kojim bojama i tkaninama da oplemenite prostor u kome ćete se odmarati.

Videćete da su ideje prilagođene svakom novčaniku. Zamisao nam je bila da ponudimo ponešto za svakoga: od jastučnice ili cveća, do prekrivača ili čak tepiha u jesenjim bojama.

Uživajte u fotogradfijama i javite nam je li vas neka podstakla da ulepšate svoju spavaću sobu.

P.S. Napomene radi, sve fotografije su inpirativnog karaktera i Crvena Jabuka ih deli sa vama isključivo da biste pronašli početnu tačku od koje ćete krenuti kada se odlučite da unesete nešto novo u svoj dom. Proizvodi koje budete videli na slikama nisu u našem vlasništvu, a samim tim, ne možemo ih obezbediti ni vama. Verujemo, ipak, da će vam i ova vizuelna pomoć biti dragocena – ako ništa, ond amakar zabavna!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 18 19 20 21 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu.