0

Mali prostor i tamne boje nameštaja ipak idu zajedno

Mali dom ne bi trebalo da bude u sukobu sa tamnim bojama, a naročito ne sa crnom bojom. Naravno, pod uslovom da je prirodno svetlo bogato i da obilato ulazi u prostor, kao i da je prostor prostran, crno uvek unosi eleganciju i sofisticiranost u dom.

 

Šta vi mislite o ovoj crnoj kuhinji po meri? Izgleda lepo, zar ne? Inače, pošto smo već pomenuli predrasudu o tamnim bojama u malom stanu, da vas obavrstimo da ceo stan ima površinu od 45 m². Da, mali je, ali sa ovom super visinom do plafona koja omogućava da stan ima dva nivoa i velike prozore, koji u potpunosti preplavljuju kuću prirodnom svetlošću, odaje utisak da je mnogo veći.1

 

Upravo u tome i jeste trik, i to jeste ključno za crnu kuhinju da vizuelno ne smanjuje prostor, da sama prostorija ima puno svetlosti i ako je prirodna onda još bolje, naravno da je raspodela otvorene kuhinje praktično premisa gore navedenog, ali hajde da se zadržimo na tome da je dobro osvetljenje preduslov „postojanja“ crne kuhinje.

Crna kuhinja sinonim je za sofisticiranost i prefinjenost, što je čini mudrim izborom u modernom domu. Konkretno, ova čije fotografije i opis danas delimo sa vama, ima puno prostora za skladištenje i zadovoljava kriterijume funkcionalnosti. Makar se nama tako čini.

Takođe, izuzetno lepo se uklapa sa ostatkom enterijera, budući da je ostatak prostora opremljen nameštajem svedenih boja i linija i da je, kao što uostalom i priliči skandinavskom stilu, svaki komad odmeren, neupadljiv i diskretan. Dobro, ova žuta fotelja je sve, samo ne diskretna, a ako nas pitate šta jeste, reći ćemo vam: privlačna da se u njoj pola dana lenčari 😊

Mi ne bismo dalje opisivali ovaj stan, jer je poenta da vam slike razbiju predrasude o tamnim – crnim kuhinjama u malim stanovima, ali i da vam skrenu pažnju da je za crnu kuhinju potrebno da se „dese“ mnogi uslovni faktori 😊Zato pogledajte fotografije i procenite sami da li je ovo dobar izbor ili ne.

2

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

 

Nadamo se da vam se dopao primer koji smo ovog puta izabrali za vas. Pišite nam u komentarima svoje utiske, uvek im se radujemo!

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

 

Izvor: Delikatissen

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>