9

Praznična dekoracija bez jelke – ideje koje su još lepše kad se realizuju

Novogodišnje i božićno ukrašavanje doma je, za mnoge od nas, jedan svečan čin koji počinje mnooogo pre nego što zaista počnemo da ukrašavamo svoj prostor.

Prvo malo osmišljamo šta ćemo i kako ćemo ove godine. Onda malo gledamo postojeće ukrase, zadržavamo one koji su nam i ove godine po ukusu i meri, a poklanjamo ili sklanjamo u stranu one koji nam nisu više zanimljivi. Onda malo mislimo šta novo da kupimo i šta da promenimo… Onda malo pratimo časopise i, uopšte, stranice koje se bave dekoracijom enterijera, ne bismo li dobili neku ideju i videli šta je u trendu. E, kod tog koraka smo odlučili da vam priskočimo u pomoć. Jer, jasno nam je da je, pored nameštaja po meri, za dom po meri potrebno još mnogo toga – uključujući ukrase kada im za to dođe vreme 😉

Danas neće biti fotografija novogodišnjih jelki, već nečeg malo drugačijeg: podelićemo s vama primere koji su ovogodišnja preporuka za alternativnu jelkama, a u pitanju su:

*Činije s ukrasnim kuglama
* Ukrašeno stepenište
* Prozori ukrašeni novogodišnjim ukrasima
* Kamin ili komoda preko koje svetluca girlanda
* Kafeni stočić ukrašen kulgama
* Trpezarijski sto prepun novogodišnjeg šareniša
* Lavabo u kupatilu u duhu novogodišnjih praznika
* Cvećnjaci, vaze, vazne, činije za voće – obogaćeni prazničnim nakitom
* Kvake na vratima, svečane i novogodišnje
* Kućne merdevine ukrašene nakitom za jelku

Sve u svemu, bez mnogo daljih reči, podelićemo sa vama ukupno 20 ideja u ovom blogu. Nadamo se da će vam se neka svideti, a znamo da će vam se pokrenuti mašta da napravite nešto novo jer znamo vrlo dobro da svako ukrašava dom po svom senzibilitetu, ukusu, mogućnostima i meri i osećaju za lepo.

1

2

3

4

5

6

7

8

10

11

12

13

14

15

17

16

18

19

20

 

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu.