7

30 malih kuhinja velike lepote i šarma

Kada je kuhinja mala, prepadnemo se da ne može biti i lepa i funkcionalna. Odmah da vas razuverimo i ohrabrimo, strah nam je neosnovan: jedna stvar ne isključuje drugu. Samo je važno da se uvaže mogućnosti prostora, svetlosti i organizacije, kao i da imamo u vidu da je zadatak kuhinje da se u njoj priprema hrana – znači, mesta za sudoperu, radnu ploču i šporet mora biti, a za ostalo se možemo voditi parolom „snađi se“.

Mi smo vam o kuhinjama pisali u prethodnim blogovima, a pisaćemo vam, u to budite sigurni, i u narednim blog postovima. Primetili ste da, generalno posmatrano, ne pišemo samo o kuhinjama pravljenim po meri, niti pišemo isključivo o kuhinjama koje smo mi pravili po meri za naše klijente. Obraćamo vam se prevashodno sa ciljem da sa vama prosledimo informacije i savete koji se tiču harmoničnog i skladnog uređenja kućnog i radnog prostora, a samim tim, cilj nam je da vam obogatimo znanje i kada su u pitanju kuhinje: od dizajna, preko uređenja, do organizacije i održavanja reda.

E, u skladu sa našom idejom vodiljom, danas sa vama delimo fotografije malih kuhinja za koje verujemo da imaju potencijal da vam se dopadnu – ne samo na nivou posmatranja, već je sasvim moguće da će vas inspirisati da u tom stilu opremite svoju malu kuhinju ili makar da napravite neku izmenu u njoj. Pošto fotografija ima preko 30, nećemo vas mnogo opterećivati rečima, već ćemo preći na stvar, to jest, na vizuelni prikaz.

Uživajte i javite nam koja vam se najviše dopala!

1

2

3

4

5

6

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

29

31

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

 

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

 

Izvor: El Mueble

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>