Masovna industrijska proizvodnja, usmerena na zadovoljavanje svih ljudskih potreba u svim segmentima modernog života i svega što on nosi sa sobom, danas je prioritet svetske proizvodne sile na svim poljima. Prevelika količina zahteva i slobodno tržište zahtevaju da postoji ona količina proizvoda na njemu koja se zahteva od strane kupaca. Ovo dovodi do proizvodnje stvari u ogromnim, masovnim serijama, čime se gubi na estetskom doživljaju, jedinstvenosti a neretko i na kvalitetu.

Kao odgovor na trend masovne proizvodnje uniformnih komada nameštaja koji preplavljuju svako tržište i čine da domovi njihovih kupaca budu samo blago izmenjene varijante jednog te istog dizajna, pojavljuje se izrada posebno naručenog nameštaja po meri, za koju smo mi u Crvenoj Jabuci specijalizovani. Naša zaledjina je 19 godina iskustva i desetine hiljada izrađenih komada nameštaja koji krase nebrojene stambene, poslovne i druge prostore.

Popularnost koju zaslužuje naš nameštaj po meri, prvenstveno dugujemo sjajno uigranim i stručnim timovima na svim poljima funkcionisanja proizvodnje. Ipak, akcenat je u ovom slučaju na našem dizajnerskom i tehničkom delu celokupnog tima, jer sprega njihovih ideja i sposobnosti donosi našim kupcima taj osmeh zadovoljstva kada u svom domu ili poslovnom prostoru ugledaju svoj komad nameštaja iz snova.
Pravimo sve vrste nameštaja za sve namene. Prvo, tu je nameštaj za dnevne i spavaće sobe: kreveti, , stolovi, ugradni elementi za svetla, police, komode, klasični i američki plakari i složeni elementi za držanje televizora, stereo uređaja i ostale tehničke opreme. Zatim, pravimo i kompletan asortiman nameštaja za dečije sobe: kreveti, stolov, radne površine i police, kao i kuhinje po meri: kompletne kuhinje kao i posebne elemente, među kojima se posebno ističe naš program kuhinja od medijapana, a takodje i neizostavni i kupatilski nameštaj: komode, police, ormariće, ugradne elemente za osvetljenje. Osim toga, izrađujemo i cipelarnike, stočiće za šminkanje, kompjuterske stolove, radne stolove, maske za radijatore i sav ostali nameštaj koji Vam može zatrebati u Vašem poslovnom ili stambenom prostoru i koji može taj prostor učiniti primamljivim za život, rad i odmor.

Pored najkvalitetnijih materijala, počevši od punog drveta, furniranog medijapana i furnirane iverice, medijapana farbanog poliuretaskom bojom u preko 1000 nijansi, univera renomiranih proizvodjaca: kaindl, fundermax, kronoswiss, spik, u izradi našeg nameštaja koristimo i najkvalitetnije proizvode čuvenih svetskih proizvođača okova: – BLUM, FGV, WIRTH, SPAX, SIRO. Kod nas možete naći i veliki izbor sudopera domaćih i svetskih proizvođača METALAC, ALVEUS i PIRAMYS.
Ručice, šarke, klizači, šrafovi, nogice, amortizeri, fioke, bravice i točkići koje koristimo su proizvodi najčuvenijih svetskih marki – BLUM, FGV, WIRTH, SPAX, SIRO. Osim toga, ručice koje se nalaze na našem nameštaju proizvod su čuvene svetske marke SIRO, POLIPLAST, IDEA….Od ostalih posebnih delova koji ugrađujemo u naš nameštaj, kod nas možete naći i veliki izbor sudopera domaćih i svetskih proizvođača METALAC, ALVEUS i PIRAMYS.

U Poenkareovoj ulici broj 1 na Dorćolu, možete se i sami uveriti u naše tvrdnje, s obzirom da se tu nalazi naš podajni i izložbeni asortiman. Dodjite, pogledajte, porazgovarajte sa našim osobljem, sigurni smo da cete dobiti pravu ideju.

Rok koji je potreban da bi se izradio naš nameštaj po meri je kratak, od 10 do 20 dana, ali, trudimo se da budemo maksimalno fleksibilni i klijentima uvek na usluzi, tako da nije iskljucena mogućnost posebnog dogovora i dodatnog skraćenja rokova. Propratne usluge transporta i montaže se ne naplaćuju.

Mi smatramo da je naša najbolja reklama sam kvalitet i pozitivan utisak svakog našeg klijenta. Uverite se i sami u sve ovo, i posetite nas u našem prodajno-izložbenom centru. Garantujemo da ćete ga napustiti zadovoljni i sa osmehom na licu!